Celebrity News

Ekskluzivno! Oženio se Đorđe Kuljić, trudna mlada blista u bajkovitoj venčanici! Zavirite na tajno venčanje (FOTO)

Oženio se Đorđe Kuljić

Ekskluzivno! Oženio se Đorđe Kuljić, trudna mlada blista u bajkovitoj venčanici! Zavirite na tajno venčanje (FOTO)

Đorđe Kuljić i Mila Radojević venčali su se danas, a iako su želeli da se najlepši dan prođe u apsolutnoj tajnosti, Story je došao do fotografija sa ceremonije.

Instagram

 

Đorđe i Mila odlučili su da proslave svoje jedinstvo u malom krugu ljudi, tako da je su na ceremoniji prisustvovale samo najbliže i najvoljenije osobe ovog para.

Pročitajte: Zagrljeni se ljube na ulicama Čikaga - Nova devojka Đorđa Kuljića objavila prvu fotografiju sa svojim zgodnim i bogatim dečkom



Svoju ljubav proslavili su sa kumovima, a mlada je blistala u jednostavnoj satenskoj venčanici sa prelepom mašnom oko njenog trudničkog stomačića.

 

Instagram

 

Skromno, bez pompe, Đorđe i Mila zavetovali su se da će biti podrška jedno drugom do kraja života, kao i da će svu svoju pažnju usmeriti na odgajanje ćerkice, a fotografiju sa slavlja je objavio mladin ponosni tata. 

 

 


Podsetimo, Mila Radojević u blagoslovenom je stanju, a ove prelepe vesti par je podelio na društvenim mrežama pre nepunih mesec dana.

 

 

Zagrljeni i presrećni Đorđe i Mila pozirali su tada na luksuznoj jahti gde su na spektakularan način saznali da u njihov dom uskoro stiže devojčica, a sve su podelili na "Instagramu".

Komentari (0)

Loading