Celebrity News

Nova devojka Đorđa Kuljića TRUDNA: Prve slike STOMAČIĆA, a evo kog je pola beba

Nova devojka Đorđa Kuljića trudna

Nova devojka Đorđa Kuljića TRUDNA: Prve slike STOMAČIĆA, a evo kog je pola beba

Đorđe Kuljić kojeg je šira javnost imala prilike da upozna kroz vezu sa Anastasijom Ražnatović uskoro će se ostvariti u ulozi oca. Naime, nova devojka Đorđa Kuljića, prelepa Mila Radojević u blagoslovenom je stanju, a ove prelepe vesti, par je podelio na društvenim mrežama.

Zagrljeni i presrećni Đorđe i Mila pozirali su na luksuznoj jahti gde su na spektakularan način saznali da u njihov dom uskoro stiže devojčica, a sve su podelili na "Instagramu", te čestitke ne prestaju da pristižu.

Pročitajte: Zagrljeni se ljube na ulicama Čikaga - Nova devojka Đorđa Kuljića objavila prvu fotografiju sa svojim zgodnim i bogatim dečkom

Instagram

 

Nova devojka Đorđa Kuljića i mladi biznismen jedno vreme su živeli u Crnoj Gori, a onda su otišli zajedno u Čikago. U pomenutoj metropoli, Đorđe je razvio porodični biznis, te je upravo zbog toga često na relaciji Srbija - Amerika.

Pročitajte: Poljubac u ponoć od nove devojke Mile - Pogledajte ekskluzivne fotografije sa luksuzne proslave rođendana Đorđa Kuljića

Instagram

 

Đorđe dolazi iz ugledne porodice u Novom Sadu, njegov otac je biznismen, a jedan od poslova koji je prepustio svom nasledniku Đorđu jeste firma za transport kamionima u Americi. Za to podneblje vezuju ga lepe uspomene budući da se školovao u Njujorku, a ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je za vreme školovanja Kuljić delio stan sa ćerkom Dragana Stojkovića Piksija, Anjom Valente.

Podsećanja radi, kada su Kuljić i Cecina naslednica stavili tačku na svoju petogodišnju vezu, Anastasija je sreću pronašla pored fudbalera Nemanje Gudelja, a interesantno je da oboje u isto vreme čekaju prinove, i to devojčice.

Komentari (0)

Loading