Celebrity News

Nikada ovakvo ponašanje neće zaboraviti: Fotografija sa svadbe Dače Ikodinovića i Nataše Bekvalac otkriva šta njegovi roditelji misle o njoj

Venčanje Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića je bilo predivno

Nikada ovakvo ponašanje neće zaboraviti: Fotografija sa svadbe Dače Ikodinovića i Nataše Bekvalac otkriva šta njegovi roditelji misle o njoj

Story arhiva

Te davne 2006. godine na večnu ljubav zakleli su se Nataša Bekvalac i Danilo Dača Ikodinović. Iako im brak nije opstao, ostali su u odličnim odnosima i zajedničkim snagama se trude da ćerka Hana ne oseti posledice razvoda i da ravnopravno učestvuju u njenom odrastanju.

 

 


Da će ih život odvesti na dva različita puta sigurno nisu razmišljali kada su se venčali u crkvi Svetog Nikolaja u Sremskim Karlovcima.

 

 

Pročitajte: Razveli smo se zbog... Danilo Ikodinović prvi put otkrio zašto se raspao njegov i Natašin brak: Istina je drugačija od svega što ste čuli



Nataša je za tu priliku ponela dugačku venčanicu „a“ kroja, a u romantičnom čipkanom velu izgledala je kao prava princeza. Venčanica je došla iz modne kuće Valentino, i kako se tada pisalo, koštala je neverovatnih 20.000 evra.

 

 


Mladoženja je bio zgodan u klasičnom odelu i beloj košulji, i blistali su po izlasku iz crkve, u svom prvom koraku ka zajedničkom životu.

 

 

Pročitajte: Mlada je blistala kao nikada! Ovako je izgledalo tajno venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović



 Ono što je manje poznato je da su Nataša i Dača pre ovog crkvenog venčanja već godinu dana bili u braku. Naime, odlučili su da se „odbegnu“ a za ovo tajno venčanje mladi par izgledao je nešto skromnije. Nataša se udala u lanenoj haljini, dok je njen tadašnji verenik bio u farmerkama, a mladenci su za najlepši dan nosili – „japanke“.

 

Na jednoj od fotografija sa venčanja vide se mladenci Nataša i Danilo u društvu Dragoljuba i Mire Bekvalac, kao i Danilovih roditelja, što je jasan signal da su tada podržavali njihov brak i da su jedva dočekali novu snajku. 

Komentari (0)

Loading