Celebrity News

Mlada je blistala kao nikada! Ovako je izgledalo tajno venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović

Venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović i danas je misterija

Mlada je blistala kao nikada! Ovako je izgledalo tajno venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović

Ata Images

Poslednji dan 2016., mnogi pamte po dočeku Nove godine i velikom slavlju, a u srcima nekadašnjeg vaterpoliste i naše proslavljene odbojkašice večno će ostati urezan kao najlepši i najposebniji. Upravo tog datuma dogodilo se tajno venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović koji su u tom trenutku bili nešto više od tri godine u vezi.

Kako o svojoj romansi nikada nisu preterano govorili javno, ne čudi činjenica da je i venčanje Danila Ikodinovića i Maje Ognjenović održano daleko od znatiželjnih pogleda, štampe i medija, a ono što je poznato jeste da je svečani čin obavljen u podne, nakon čega su se srećni mladenci uputili u Dačin restoran na Novom Beogradu, gde su u prisustvu najbližih članova porodice i prijatelja proslavili kako dolikuje.

Pročitajte: ZBOGOM i hvala na svemu! Maja Ognjenović na Instagramu potvrdila KRAJ, niko nije znao da je patila (FOTO)

Nebojša Babić

 

Budući da je pre ovog, Danilo već dva puta iskusio bračni život, sa Anjom sa kojom ima ćerku Andreu i Natašom Bekvalac sa kojom je dobio preslatku Hanu i kojoj se na večnu ljubav zakleo i pred Bogom, kako bi sa odbojkašicom sklopio crkveni brak, on je morao da se crkveno razvede od Novosadske barbike. U tome su se, bez bilo kakve dileme, oboje bivših supružnika složili.

Pročitajte: Pljušte čestitke sa svih strana - Maja Ognjenović je DOČEKALA, obradovala porodicu lepim vestima, Dača plače od sreće (FOTO)

Dragan Klem, Ata Images

 

Maja i Dača u skladnom su braku i danas, i važe za jedan od najzaljubljenijih parova ne samo u svetu sporta, već uopšte u svetu poznatih, a njihova priča od početka je jaka, bez turbulencija i trzavica o kojima bi eventualno moglo da se spekuliše.

Poklon fotografije sa venčanja Danila Ikodinovića i Nataše Bekvalac

 

Komentari (0)

Loading