Celebrity News

Udala se ćerka Siniše MIhajlovića, svi pričaju o stajlingu udovice Arijane: Pogledajte fotografije koje danas obilaze svet

Udala se ćerka Siniše Mihajlovića

Udala se ćerka Siniše MIhajlovića, svi pričaju o stajlingu udovice Arijane: Pogledajte fotografije koje danas obilaze svet

Ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, rekla je sudbonosno "da" svom izabraniku Alesandru Volijaču. Par, koji ima ćerkicu Violante, zavetovao se na večnu ljubav u Bariju, u Katedrali Monopoli, crkvi iz 12. veka.

Instagram

 

Mlada je izgledala kao san u venčanici koju je pronašla u jednom ateljeu u Napulju.

Pročitajte: Zavirite na venčanje Mihine ćerke kao iz bajke - Mlada sija kao princeza, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)

 

Haljina od čipke i "sirena" kroja, dugački veo od nežnog tila, cvetni detalji i sitni ukrasi - Virdžinija je juče definitivno bila najlepša mlada na planeti.

Instagram

 

 

Instagram

 

Do oltara su lepu mladu ispratila braća Miroslav, Dušan i Nikolas koji su je predali budućem suprugu, dok se njihova majka Arijana pojavila u plavoj haljini kada su je emocije preplavile zbog ćerke.

Pročitajte: Bajka za svaku devojčicu - Pogledajte kako je Arijana Mihajlović uredila kutak za unuku Violante FOTO

 

Burme od žutog zlata sa brilijantima do oltara donela je mala Violante koja je bila najsrećnija na dan maminog i tatinog venčanja.

Instagram

 

Naravno, Virdžiniji je juče više nego ikad nedostajao otac. Siniša bi sigurno plakao od sreće da može da vidi svoju princezu na njen najlepši dan.

Pročitajte: Unuka Siniše Mihajlovića rasplakala Srbiju - Pogledajte šta je uradila jednogodišnja Violante, srce će vam se slomiti VIDEO



Poseban gost na ovom venčanju bio je Mihin rođeni brat Dražen, kog dugo nismo imali prilike da vidimo. Porodica je na okupu, povod je prelep, ali Siniša nije tu da ovo vidi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading