Celebrity News

Zavirite na venčanje Mihine ćerke kao iz bajke: Mlada sija kao princeza, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)

Udaje se ćerka Siniše Mihajlovića

Zavirite na venčanje Mihine ćerke kao iz bajke: Mlada sija kao princeza, Siniša bi bio ponosan da je vidi (FOTO)

Danas će ćerka Siniše Mihajlovića, Virdžinija, reći sudbonosno „da“ svom izabraniku, fudbaleru Alesandru Volijaču. Par je veren od 2021. godina, a danas se prelepa svadba održava u Bariju, u katedri Monopola iz 12. veka.

Instagram

 

Virdžinija je pokazala na svojim društvenim mrežama kako se priprema za svoj najlepši dan.

Pročitajte: Udovica Siniše Mihajlovića objavila je PRELEPE VESTI posle toliko meseci tuge i suza - Rekla je DA (FOTO)

 

Jutro je provela u satenskoj beloj spavaćici sa čipkom i pokazala romantične pozivnice za svojih 200 zvanica.

Instagram

 

Prelepe gravure na pozivnicama su dostojne princeze, a zlatnim slovima ispisana su imena i informacije o održavanju venčanja iz snova.

Instagram

 

Instagram

 

Iako Mihina ćerka još uvek nije pokazala kako joj izgleda venčanica, poznato je da je haljinu našla u jednom ateljeu u Napoliju.

Pročitajte: Nije prošlo ni pola godine od Sinišine smrti - Venčanica spremna, Arijana nema razloga da krije FOTO



Ono što je Virdžinija bila spremna da pokaže javnost za sada jeste besprekoran manikir. Nude nijansa roze boje, ovalni oblik. Sofisticirano, moderno, i savršeno za prelepu mladu koja drži do sebe.

Instagram

 

Virdžinija je ranije pričala kako je isplanirala svaki detalj svog velikog dana u prelepoj katedrali, i kako je zadovoljna što je našla organizatore koji su joj ispunili svaku moguću želju.

Pročitajte: Ćerka Siniše Mihajlovića proslavila devojačko veče - Buduća mlada blistala, sve je spremno za veliki dan FOTO

Navela je tada što su joj planeri za venčanje izlazili u susret sve vreme i zahvalna im je što su imali strpljenja za nju.

Instagram

 

- Oni su mnogo više od planera venčanja. Prethodnih meseci Eleonora me je i podržala i izdržala. Nije lako izaći na kraj sa mnom jer sam prilično izbirljiva i želim sve da znam odmah. Predomislila sam se 1.938.492 puta. Ali, super smo sarađivale i sigurna sam da će sve biti onako kako sam oduvek zamišljala. Uvek bih izabrala Eleonoru - rekla je svojevremeno Virdžinija.
 

Komentari (0)

Loading