Celebrity News

Nikolini ni do kolena: Pogledajte kako izgleda ljubavnica pored koje je preminuo Vidoje Ristović (FOTO)

Ljubavnica Vidoja Ristovića sušta suprotnost Nikolini

Nikolini ni do kolena: Pogledajte kako izgleda ljubavnica pored koje je preminuo Vidoje Ristović (FOTO)

Prošlo je nešto više od godinu dana od kada je preminuo poznati istoričar umetnosti i suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović. O noći kada je izgubio život pisalo se mnogo, a pre svega navodilo se da je poslednja osoba koja ga je živog videla bila ljubavnica Vidoja Ristovića.

Trinaest meseci trebalo je Nikolini da progovori o svemu što se dešavalo od trenutka kada je saznala da je njen suprug preminuo:

Pročitajte: Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića - Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti

Guliver Getty Images

 

– Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto… rekla je: ‘Vido je umro’, a ja sam rekla: ‘Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?’ Naprosto to neko vreme nisam procesuirala… – ispričala je voditeljki Tatjani Jurić u „Skip Or Beep“ i dodala:

Kako su prošle godine mediji pisali, Vidoje Ristović preminuo je tokom masaže, a tada se šuškalo da je maserka pored koje je umro zapravo njegova ljubavnica. Ove napise potvrdila je delimično i voditeljka:

– Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi s njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža… Sve je jako čudno. Uglavnom, zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca – rekla je Nikolina i dodala:

Pročitajte: Kad je ona stigla sve je stalo - Prva žena došla sa detetom na Vidojevu sahranu, evo kako izgleda i šta je rekla Nikolini (FOTO)

Đorđe Tomić

 

– Pa manje više sve što je napisano je istina – priznala je Pišek.

– Bili ste verni jedno drugome – nastavila je voditeljka podkasta.

– Pa ja jesam - kratko i jasno je rekla Nikolina.

Ljubavnica Vidoja Ristovića nikada za medije nije govorila o svemu što se kobne noći dogodilo. Sada je ipak u medije isplivala fotografija izvesne D. B. za koju se smatra da je bila poslednja osoba sa kojom je Vidoje proveo vreme, a mnogi tvrde da je ona sušta suprotnost Nikolini.

 

 

Komentari (0)

Loading