Celebrity News

Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti

Brak Vidoja Ristovića i Nikoline Pišek bio je u krizi

Jedna fotografija krije veliku TAJNU braka Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića: Snovi o sreći srušili su se i pre njegove smrti

Brak Vidoja Ristovića i Nikoline Pišek naizgled je bio idiličan, međutim godinu dana pre Vidojeve smrti, problemi su počeli da nagrizaju porodični sklad. Naime, kako za "Svet" tvrdi izvor blizak paru, prve godine ovog braka zaista su i bile idilične. Luksuzna putovanja, uspešne karijere, vreme sa ćerkom Unom Sofijom, kao i ćerkama iz prethodnih brakova, davali su njihovom životu neku posebnu energiju. Međutim, u poslednje vreme, stvari su se drastično promenile.

U Zagrebu su sagradili dom iz snova, a onda su snovi počeli da se urušavaju. 2021. godina za Nikolinu je počela nesrećom u stanu, u kojoj ona i ćerkica zamalo nisu nastradale, zatim je ostala bez očinske figure i podrške, a kao završni udarac za nju, stigle su glasine o Vidojevom neverstvu.

Pročitajte: VREME JE DA KAŽEM ŠTA IMAM - Prvo oglašavanje Nikoline Pišek nakon iznenadne smrti muža Vidoja

Brak Vidoja Ristovića i Nikoline Pišek počele su da nagrizaju priče o njegovom neverstvu, ali i razdvojen život, jer dok je ona boravila u Zagrebu, on je sve više vremena boravio u Beogradu.

Potvrda za bračnu krizu stigla je po proceni mnogih, od kada su svoj emotivni život gotovo potpuno isključili sa društvenih mreža, dok su do tada delili svaki trenutak svoje velike ljubavi.

Tajnu njihovog braka krila je i fotografija na kojoj Nikolina čvrsto drži ćerku, a koju je objavila neposredno pred smrt svog supruga uz poruku: "Kad tuga stisne", aludirajući tako na period u kome se nalazi.

Pročitajte: Nikolina Pišek prelomila - ŽELIM RAZVOD!

Izvor tvrdi da je bilo jasno da im je brak u krizi, ali da su se svi nadali da će oni premostiti probleme, i da će ljubav pobediti. Međutim, umesto trijumfa ljubavi, Vidoja Ristovića stigla je iznenadna i prerana smrt, koja je Nikolini oduzela pravo na srećan kraj.

Komentari (0)

Loading