Celebrity News

Bio je najlepši dečko na estradi: Sašu Kovačevića pogodila teška bolest, pogledajte kako izgleda posle bolnice (FOTO)

Izgled Saše Kovačevića nakon borbe za zdravlje

Bio je najlepši dečko na estradi: Sašu Kovačevića pogodila teška bolest, pogledajte kako izgleda posle bolnice (FOTO)

Izgled Saše Kovačevića nakon borbe za zdravlje mnoge je iznenadio

Pre više od mesec dana u javnosti je poput bombe odjeknula vest da je Saša Kovačević hospitalizovan zbog narušenog zdravlja i loše krvne slike, kako je za medije tada rekao izvor.

Pročitajte: Nakon mesec dana borbe Saša Kovačević vidno mršaviji - Najnovije informacije o zdravlju pevača

- Saša je delovao loše kad je došao. Odmah su mu otvorili karton i poslali na ispitivanja. Urađene su mu detaljne analize. Krvna slika nije sjajna i lekari većaju da li će ga zadržati u bolnici tokom vikenda ili će se javiti u ponedeljak - rekao je tada dobro upućen izvor.

 

 

Nakon nekoliko dana Saša je otpušten iz bolnice, a nakon toga odlučio je da napravi mesec dana pauze od posla i posveti se sebi i svom zdravlju.

Sada je nakon jednomesečne borbe za zdravlje Saša ponovo onaj stari. Energija i elan su i dalje tu, a izgled Saše Kovačevića pretrpeo je male promene, jer je tokom borbe za ozdravljenje pevač vidno smršao.

Pročitajte: PRELEPE VESTI! Saša Kovačević potvrdio - Ovo je i bilo pravo vreme, oduvek sam maštao da BUDEM TATA

Ipak, da se oseća dobro svedoči činjenica da je otputovao u Azerbejdžan, kako bi snimio spot za novu pesmu. Fanovi su oduševljeno pozdravili povratak pevača, dok je on najavio da će se ovog leta vratiti u velikom stilu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading