Celebrity News

Devojka Saše Kovačevića Zorana Tasovac OBRADOVALA SVE VESTIMA: Dobro pogledajte fotografiju, vreme je da se ČESTITA

Devojka Saše Kovačevića Zorana Tasovac ponovo u centru pažnje

Devojka Saše Kovačevića Zorana Tasovac OBRADOVALA SVE VESTIMA: Dobro pogledajte fotografiju, vreme je da se ČESTITA

Devojka Saše Kovačevića, Zorana Tasovac, uprkos popularosti svog višegodišnjeg partnera, odabrala je život daleko od radoznalih pogleda. Retke su zajedničke fotografije na Sašinom "Instagramu", dok ona svoj i ne poseduje, a i u javnosti se sa njim retko pojavljuje.

Ipak, kada god se odluči da svom partneru pravi društvo na nekom događaju, ona postaje tema večeri. Prelepa, skromna, odmerena, pleni i izaziva lavinu komplimenata, gde god se pojavi.

Pročitajte: PREVARIO SAM JE, ona zna da nisam cvećka! Šokantno priznanje Saše Kovačevića o RASPADU VEZE

Ata Images

 

Ništa drugačije nije bilo ni na proslavi prvog rođendanan sina Dejane Živković, na kojoj su Saša i Zorana bili zvanice. Kada se devojka Saše Kovačevića pojavila u njegovom društvu, prisutnima je zastao dah. Svedeno odevena, pa ipak po poslednjoj modi, jednostavne šminke i prirodne lepote, Zorana je postala zvezda večeri, što je posebno imponovalo njenom izabraniku.

 

Ako dobro pogledate snimak i fotografije, videćete prsten na tzv. "vereničkom prstu". Da li je Kovačević konačno kleknuo i postavio sudbonosno pitanje ili je u pitanju samo modni detalj, znaćemo vrlo brzo. 

Komentari (0)

Loading