Lifestyle

Dom u kom ćerka Vasilija vlada! Prve fotografije stana Miše Dragičevića i Olivere Bacić, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Dom Miodraga Dragičevića ušuškan je kutak za tročlanu porodicu

Dom u kom ćerka Vasilija vlada! Prve fotografije stana Miše Dragičevića i Olivere Bacić, jedan detalj privlači pažnju (FOTO)

Dom Miodraga Dragičevića oaza je mira glumca i njegove izabranice

Nakon što je upoznao koleginicu Oliveru Bacić i sa njom otpočeo romansu Miodrag Miša Dragičević odlučio je da se osamostali i ode iz porodičnog doma na Novom Beogradu, u kom je do tada živeo. Vrlo brzo, u momački stan dekorisanu po ukusu glumca uselila se i Olja, a pre godinu dana supružnicima se pridružila i ćerka Vasilija.

Pročitajte: OPA! OVA GLUMICA je ušla u bračni život Miše Dragičevića i Olje Bacić i više ništa neće biti isto (FOTO)

Instagram

 

Nekretninu, koju veruje se Miša i Olivera za sada iznajmljuju, uredili su po svom ukusu, a s kadrovima njihove oaze mira pratioci para na "Instagramu" susreli su se tek nedavno. Budući da dobar deo dana bračni partneri provode u kuhinji fotografije mesta na kom pripremaju hranu i obeduju prvi su zapali u oko publike. 

Pročitajte: Svega par meseci od rođenja ćerke, SLAVLJE u domu Miodraga Dragičevića i Olje Bećić! Nasmejani primaju čestitke (FOTO)

Instagram

 

Na kuhinjskim elementima osnovu čine bela i boja drveta, tehnika je ugradna i vrlo kvalitetna, a mnogima je fascinantno bilo to što je sve uredno i pod konac složeno, što govori u prilog tome da je Olivera odlična domaćica.

Pročitajte: Fotografija sve otkrila: Miša i Olja Dragičević slave, sada je sreća još veća (foto)

Instagram

 

Dom Miodraga Dragičevića sastoji se i iz osvetljenog dnevnog boravka koji izlazi na trpezariju sa velikim stolom, takođe belo-bež nijanse, dok plafone krase mini ugradna svetla smeštena po samoj ivici. Tu je i televizor tankog ekrana na kom skladni supružnici najčešće gledaju serije, pa i crtaće, zanimljive njihovoj devojčici.

Pročitajte: Postao je njegov zaštitni znak: Evo kako je Miodrag Dragičević zaradio ožiljak na licu

Instagram

 

 

Topla nekretnina ukrašena je raznovrsnim cvećem što joj daje poseban pečat i dodatno otkriva o glumačkom paru i njihovim osobinama.

 

Komentari (0)

Loading