Celebrity News

Odavno je to sve počelo! Aleksandra uplakana otkrila šta se dešava u njenom i Filipovom domu i to sad pred Arenu (VIDEO)

Suze Aleksandre Prijović potekle su usred Štark Arene pred prestavnicima medija, a razlog je neverovatan

Odavno je to sve počelo! Aleksandra uplakana otkrila šta se dešava u njenom i Filipovom domu i to sad pred Arenu (VIDEO)

Boško Karanović

Retko je publika u živom programu mogla da vidi suze Aleksandre Prijović. Nekadašnja Zvezda Granda, danas jedna od najuspešnijih pevačica folk muzike izbegavala je da pokazuje emocije pred kamerama i tako je ostalo sve donedavno.

Aleksandra se, naime, rasplakala pre par dana po prvi put za deset godina karijere pred prestavnicima medija u Štark Areni i tokom najave koncerta.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo: Mali Aleksandar Živojinović uživa na letovanju, pred vama je fotografija Prijovićkinog i Filipovog naslednika

Aleksandra je trebalo u Areni da održi koncert 29. septembra, ali kako su karte "planule", tako je u dogovoru sa suprugom Filipom Živojinovićem i ostalim saradnicima donela odluku da nastupi i 30.

ATA Images

 

Suze Aleksandre Prijović zbog novonastale situacije potekle su dok je medije ona o tome obaveštavala, a u toku čitavog razgovara nije mogla da dođe sebi.

Pročitajte: Konačno da ga vidimo! Mali Aleksandar Živojinović zvezda maminog novog spota FOTO

Tvrdila je da ima neverovatnu tremu, da joj je nelagodno da vidi praznu halu. Pričala je u razgovoru sa medijima Aleksandra i o suprugu Filipu i komunikaciji sa Lepoom Brenom, a zbog pojedinih stvari koje je izrekla o porodici mnogi su ostali u šoku.

O čemu se tačno radi pogledajte u videu ispod:

Komentari (0)

Loading