Lifestyle

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje

Lepa Brena i Senidah priredile su spektakl za pamćenje, publika ne krije oduševljenje

Lepa Brena i Senidah pomerile granice i priredile veče za pamćenje

Predrag Vučković za Red Bull

Na dve bine - jedna naspram druge, pred više od jedanaest hiljada ljudi na scenu prvog Red Bull SoundClash-a izašle su zvezde domaće muzičke scene Lepa Brena i Senidah, koje su masu zapalile izvođenjem svojih najvećih hitova!

Pročitajte: Lepa Brena i Senidah u muzičkom okršaju veka - Red Bull SoundClash 2. juna na Donjem Kalemegdanu

Predrag Vučković za Red Bull

 

U istoriju domaće muzike ušlo je zajedničko izvođenje pesme „Jugoslovenka“, ali i momenat kada je Lepa Brena na svojoj bini pevala „Mišiće“, a Senida na svojoj „Ti si moj greh“. Koncert je zatvoren pesmom „Hajde da se volimo“, a ni danas se nisu svi slegli utisci o događaju koji je prevazišao sva očekivanja i u naš region doveo novi koncept zabave!

Pročitajte: Brineta ili plavuša - Evo kako su se mlade zvezde snašle u novom muzičkom okršaju Red Bull SoundClash: The Takeover

Predrag Vučković za Red Bull

 

Red Bull SoundClash je bio pravi praznik muzike, a svi oni koji nisu bili na Kalemegdanu to su mogli da prate u odloženom TV prenosu na Radio – televiziji Srbije, iste večeri. U borbi sa nerešenim ishodom, jugoslovenska ikona pop-folka Lepa Brena i balkanska trap kraljica Senidah, borile su se za najveći aplauz publike. Kroz 5 uzbuljivih rundi imali smo priliku da ih čujemo kako se snalaze u različitim žanrovima i repertoarima.

Predrag Vučković za Red Bull

 

Red Bull SoundClash je više od koncerta i spektakla - ovo je proslava muzike u kojoj su umetnice pokazale svoje veštine i svestranost. Bilo da su fanovi jedne ili druge, publika na Kalemegdanu, ali i ona koja je događaj pratila na društvenim mrežama i putem TV prenosa bila je počašćena svežim i jedinstvenim verzijama najvećih hitova Lepe Brene i Senide.

Jedinstveni šou program izazvao je sve simpatije, oduševljenje i pokazao svu raznolikost i bogastvo regionalne muzičke scene.

Komentari (0)

Loading