Celebrity News

Dečko Mire Karanović je prezgodan i MNOGO MLAĐI: Glumica konačno objavila prvu zajedničku fotografiju, sve puca od ljubavi

Dečko Mire Karanović i glumica uživaju

Dečko Mire Karanović je prezgodan i MNOGO MLAĐI: Glumica konačno objavila prvu zajedničku fotografiju, sve puca od ljubavi

Petar Đorđević

Naša proslavljena glumica Mirjana Karanović može se pohvaliti bogatom karijerom, brojne pozorišne i filmske uloge je ostvarila i stekla brojnu publiku kod koje izaziva samo divljenje, a ista je zainteresovana i za njen privatni život o kojem ona retko govori. Upravo zato, često se spekuliše na temu njenog emotivnog statusa, a da dečko Mire Karanović danas dospe u centar zbivanja, povoda je dala upravo glumica.

Poznato je da se cenjena umetnica nikada nije udavala, a svojevremeno je u javnost dospela informacija da je u emotivnoj vezi sa znatno mlađim kolegom iz Bosne.

 

Instagram

 

 

 

Ermin Bravosa kojim je igrala predstavu „Noževi u kokošima“ , u kojoj su imali uloge prisnih ljubavnika, kako se spekulisalo, bio je dečko MIre Karanović, a mnogi su se zapitali i da li je upravo on na fotografiji koju je glumica danas uz srca objavila.

Pročitajte: Frizura Mirjane Karanović šokirala sve - Taman smo navikli da bude plavuša, sada je odlučila da OVO uradi na glavi (FOTO)

 

Kako je fotka nastala sa leđa, na nama je samo da nagađamo da li je u pitanju pomenuti glumac, a ono što je evidentno jeste da Mirjana pored njega blista iako danas za nju danas nimalo nije lak dan.

 

Instagram

 

 

Naime, protiv nje je danas podignuta optužnica zbog sumnje da je 27. oktobra prošle godine nanela telesne povrede komšinici i tužilaštvo je predložilo sudu da se prema okrivljenoj izrekne uslovna kazna, tačnije kazna zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno odredi da se tako utvrđena kazna neće izvršiti ukoliko ona u roku od dve godine ne učini novo krivično delo, prenose mediji.

- Ne možeš da pobegneš od sveta, ne možeš da se sakriješ. Ali možeš da nađeš snagu i smisao. Priliku da preživiš nepravdu, napisala je slavna glumica danas na Instagramu nakon što je u javnost dospela informacija o optužnici.

Najverovatnije ponesena emocijama, Mira je odlučila da postavi fotografiju ovog zagrljaja sa, za sada, nepoznatim muškarcem i svima stavi do znanja da i te kako ima podršku, posebno dok prolazi kroz težak period.

 

Komentari (0)

Loading