Lepota

Frizura Mirjane Karanović šokirala sve: Taman smo navikli da bude plavuša, sada je odlučila da OVO uradi na glavi (FOTO)

Frizura Mirjane Karanović ponovo je u fokusu javnosti

Frizura Mirjane Karanović šokirala sve: Taman smo navikli da bude plavuša, sada je odlučila da OVO uradi na glavi (FOTO)

Petar Đorđević

Dugi niz godina frizura Mirjane Karanović izgledala je više manje isto. Glumica je preferirala dužinu kose do ramena u prirodnoj tamnoj boji, eventualno ju je farbala u braon nijanse, po kojima je postala prepoznatljiva. 

Pročitajte: Porodica Mirjane Karanović ZAVIJENA U CRNO: Danas nas je napustila, HVALA ZA SVE (FOTO)

Pre par godina, međutim, odlučila se za drastičniji korak i za početak svoju kosu skratila do iznad uva, a zatim ju je blanšom posvetlila pa obojila u pepeljasto plavo.

Instagram

 

 

Nema ko nije bio oduševljen ovom promenom glumice, koja je istovremeno počela da radi i na svojoj fizičkoj spremi. Svakodnevno ona trenira, promenila je i način ishrane te ponosno tokom letnjih dana pozira u kupaćem kostimu, dok svakodnevno bira odevne kombinacije koje joj ističu kvalitete.

Pročitajte: Dečko Mirjane Karanović je zgodan, pravi mačo: Pogledajte fotografije sa letovanja, ljubav uvek nađe put

Taman kada su svi pomislili da Mira ne može više da iznenadi, napravila je korak dalje. Naime, ponovo je reč o promeni frizure. Za ovaj eksperiment iskoristila je maramu, koju je poput trake obavila oko glave, dok se iza nje nazirala sitno, poput minivala uvijena kosa.

Instagram

 

 

Fotografiju svog novog izdanja glumica je podelila sa vernim pratiocima na Instagramu, koji su odmah pohvalili njenu smelost i komentarisali da nova frizura Mirjane Karanović naglašava karakter glumice, kao i da je njeno lice bez bora došlo do izražaja.

Pročitajte: 20 godina mlađi: Mirjana Karanović nikada se nije udavala, ali ON je uspeo da je zavede FOTO

Mnoge dame Mirinih godina pohitale su da saznaju kako se glumica neguje, koje preparate koristi, a tretmane primenjuje, što nije teško doznati budući da dramska umetnica neretko iz beauty salona objavljuje snimke i slike.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading