Celebrity News

Dečko Lidije Vukićević je MNOGO MLAĐI, strasno se ljube na jahti: Pogledajte fotografije sa proslave njenog 61. rođendana

Lidija Vukićević rođendan proslavila u najboljem društvu

Dečko Lidije Vukićević je MNOGO MLAĐI, strasno se ljube na jahti: Pogledajte fotografije sa proslave njenog 61. rođendana

Dejan Milićević

Jedna od naših najatraktivnijih glumica Lidija Vukićević rođendan je proslavila na veoma lepoj destinaciji u društvu svojih prijatelja i emotivnog izabranika.

Ona je naime, otputovala na crnogorsko primorje gde se prepustila svim čarima koje leto nosi, a upravo tamo ona je odlučila i da proslavi divan dan i to na nesvakidašnji način.

 

Instagram

 

 

U društvu bliskih prijatelja i svog dečka slikara ona je uživala u plovidbi jahtom na kojoj je i organizovana žurka za pamćenje, a fotografije koje je podelila na Instagram nalogu svedoče da njenoj sreći i zadovoljstvu nema kraja.

Pročitajte: 20 godina mlađi DEČKO Lidije Vukićević uspeo da joj slomi srce - Oglasila se i sve potvrdila, prijatelji joj šalju podršku (FOTO)

 

- Jedan od mojih najlepših rođendana. Hvala divnim prijateljima koji su se potrudili da mi ulepšaju današnji dan - napisala je u opisu videa koji je podelila sa pratiocima, a oni su se složili da iako je napunila 61. godinu, izgleda nikad lepše, te da je zasigurno za njen osmeh zaslužan mlađi izabranik.

 

 

Lidija Vukićević rođendan zasigurno će dugo pamtiti i o njemu pričati, a njen dečko Italijan nesumnjivo će se potruditi da joj i svaki naredni ulepša:

- Godine ne znače ništa, to je bezveze da se gleda. Nemam matematiku u emocijama, nemam ni u čemu jer to je prirodna nauka, zna se šta se računa, sve drugo nema računicu.

- Ostalo je čista emocija i susret dva srca. Važno je prepoznati da možete da trajete sa nekim, sedite i ćutite, jedva čekate da vidite nekog, a sve drugo, navika i dosada, nikada. Bolje da budem sama nego u tome - ispričala je nedavno lepa glumica koja je nakon mnogo godina pronašla svoju srodnu dušu.

 

 

Komentari (0)

Loading