Celebrity News

20 godina mlađi DEČKO Lidije Vukićević uspeo da joj slomi srce: Oglasila se i sve potvrdila, prijatelji joj šalju podršku (FOTO)

Raskid Lidije Vukićević i mlađeg muškarca u fokusu je javnosti

20 godina mlađi DEČKO Lidije Vukićević uspeo da joj slomi srce: Oglasila se i sve potvrdila, prijatelji joj šalju podršku (FOTO)

ATA Images

Raskid Lidije Vukićević i mlađeg muškarca iznenađenje je za sve.

Pročitajte: Dečko Lidije Vukićević je prezgodan i MNOGO MLAĐI: Pogledajte prve fotografije sa romantičnog letovanja na Tisi, koliko su samo zaljubljeni

Lidija Vukićević već par godina srećno je zaljubljena u dve decenije mlađeg slikara iz Italije. 

 

Instagram

 

 

Zbog emotivnog partnera koji joj je doneo novu radost i po svemu joj je sličan Lidija je često na relaciji Beograd - Venecija. 

 

Ako se u obzir uzme sve što je do sada o umetniku pričala verovalo se da će se kraj njega i skrasiti, međutim, najnovije objave osvanule na njenom Instagram profilu pomalo su poljuljanje mišljenje javnosti na tu temu. 

 

Instagram

 

Naime, dramska umetnica podelila je sa fanovima poruku višestrukog značenja namenjenu očigledno nekom posebnom.

 

Pročitajte:Lidija Vukićević ima 60 godina, a ni gram celulita: Nije do genetike, skupih krema i vežbi, izbacila je samo 3 stvari iz ishrane

 

- Potreba je da nam je neko potreba. Potreba je da nekome budemo potrebni. Ne rušite potrebu. Lažima i prevarama. Amin - napisala je Lidija, što je njene fanove ostavilo u čudu.

 

Da li se to dogodio raskid Lidije Vukićević i mlađeg muškarca svi su se zapitali, nažalost glumica se na tu temu dalje nije oglašavala.

 

Instagram

 

Da ju je neko povredio izvesno je, a o čemu se tačno radi veruje se da će za medije ona o tome nešto više reći kada za to dođe vreme.

Pročitajte:Lidija Vukićević ceo život verna samo njemu: Prva ljubav zaborava nema

Za sada ona se priprema za odlazak na more, po svemu sudeći na neku prelepu egzotičnu destinaciju.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading