Celebrity News

Selidba je došla sasvim iznenada! Andrija Milošević rekao kraj gradskoj gužvi: Sada sa suprugom i sinom živi ovde (FOTO)

Dom Andrije Miloševića i Sandre Tomić nije više u srpskoj prestonici

Selidba je došla sasvim iznenada! Andrija Milošević rekao kraj gradskoj gužvi: Sada sa suprugom i sinom živi ovde (FOTO)

Novi dom Andrije Miloševića nekretnina je na selu.

Da se glumac sa suprugom Sandrom i sinom Reljom odselio iz grada javnost je doznala pošto je njegova emotivna izabranica to podelila na društvenim mrežama. 

Pročitajte: Sandri će POZLITI: Andrija Milošević se brčka i mazi sa POZNATOM i mlađom koleginicom, pogledajte fotografiju koja je zapalila Instagram

Tomićeva je, naime, na svom Instagram profilu objavila fotografiju naselja na jugu Italije pod imenom Sava i napisala:

- Naš dom na mesec dana, selo.

Instagram

 

 

Fanovi poznatog para bili su u prvi mah iznenađeni što su umesto egzotičnih destinacija na koje su navikli, glumac i glumica ove godine odabrali seosko imanje.

Pročitajte: Ovde mali Relja vodi glavnu reč! Vodimo vas u dom Andrije Miloševića, na garderoberu bi mu pozavidela svaka žena FOTO

Ipak, ako se u obzir uzme da je reč o preslatkom mestu u blizini mora postaje sasvim razumljivo zašto su oni ovu odluku doneli.

Instagram

 

Instagram

 

Sandra i Andrija obožavaju avanturu, najčešće tokom prethodnih godina oni su u letnjem periodu boravili u Južnoj Americi sada im je izbor pao na Italiju i po svoj prilici nisu se pokajali.

Pročitajte: Toliko iščekivano venčanje: Andrija i Đeđa stali na ludi kamen u tajnosti! (foto)

Dom Andrije Miloševića i Sandre Tomić narednih mesec dana biće seoska italijanska kuća, mesto namenjeno relaksaciji i opuštanju što im je oboma u ovom momentu potrebno, dok se u blizini nalazi Alberobelo najnovija turistička atrakcija.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading