Celebrity News

Kakva crna srećna porodica: Brat Andrije Miloševića doživeo od Sandre ono što nijedan dever od snaje nije! Pogledajte šta se dogodilo (FOTO)

Brat Andrije Miloševića ne voli publicitet

Kakva crna srećna porodica: Brat Andrije Miloševića doživeo od Sandre ono što nijedan dever od snaje nije! Pogledajte šta se dogodilo (FOTO)

Brat Andrije Miloševića doputovao je u Beograd i naravno prvo što je uradio posetio je glumca, njegovu suprugu Aleksandru i bratanca Relju.

Aleksandra i Andrija obožavaju goste, često okupljaju prijatelje, a posebno im je drago kada dođe Velibor.

Pročitajte: Kakav TUŽAN KRAJ: Sandra IZBACILA Andriju sa koferima iz stana, pred vama su fotografije užasnih scena između bračnog para

Kako bi ga ugostili što bolje bilo je neophodno nabaviti namirnice, a kao i svaki put i ovoga puta za to je bio zadužen Andrija.

Instagram

 

Od Aleksandre on je dobio tačan spisak stvari koje je potrebno kupiti, sa čime se našalio snimivši akciju i postavivši potom snimak na Instagram.

Pročitajte: Navalio kao blesav: Oženjeni Andrija Milošević uhvaćen kako se ljubi u kafani sa zgodnom plavušom, pogledajte fotke

- Kad te žena pošalje sa spiskom - napisao je Andrija pa dodao da u prodavnici nije sam.

Instagram

Brat Andrije Miloševića takođe je krenuo u šoping. Dok je glumac snimao, on je sve vreme skakao iza njega pokušavajući da mu otme kadar, sa čime se Andrija takođe našalio.

Pročitajte: Jeste 35 godina mlađa, ali i on se drži! Evo zašto su sinoć svi gledali u Mimu Karadžića i njegovu devojku Natašu FOTO

- Ovaj iza mene što skače je moj rođeni burazer. Ne da kadar ni za živu glavu. Neviđeni lik.

Instagram

 

Velibor Milošević diplomirani je ekonomista, koji se već nekoliko godina bavi produkcijom. Radi u pozorištu u Podgorici, a na nekoliko predstava je sarađivao i sa bratom sa kojim ima puno sličnosti.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading