Celebrity News

Letnji specijal emisije “Nešto Drugačije”: Hana Adrović i Rami Al Ali: U razgovoru sa jednim od najpoznatijih couture dizajnera na svetu

Autorka i voditeljka jedne od najitrigantnijih emisija Nešto drugačije, Hana Adrović po prvi put put preselila je studio iz Beograda na Jadransko more – u Crnu Goru. U okviru letnjeg specijala emisije sa pogledom na more, a uz podršku Ministarstva za ekonomski razvoj i turizam Crne Gore, do sada je ugostila Miodraga Radonjića, Senidu, jednog od najpoznatijih wedding planera na svetu Fabrice Orlanda i marokanskog DJ-a Amine K

Letnji specijal emisije “Nešto Drugačije”: Hana Adrović i Rami Al Ali: U razgovoru sa jednim od najpoznatijih couture dizajnera na svetu

Promo

Ovoga puta, dobila je retku priliku da intervjuiše jednog od najistaknutijih couture dizajnera na svetu. Dizajner sirijskog porekla Rami Al Ali bio je zvezda prve večeri ovogodišnjeg IFF (Međunarodni modni festival) koji je nedavno održan u Porto Montenegru.

Promo

 

Story vas vodi “iza kulisa” snimanja ovog ekskluzivnog intervjua snimljenog u hotelu “Regent” u Porto Montenegru, a u kom je Hana Adrović nosila zanimljivu kreaciju najpoznatije crnogorske modne dizajnerke Milene Đurđić.

Promo

 

U razgovoru koji će uskoro biti objavljen na jutjub kanalu emisije “Nešto Drugačije” između ostalog imaćete priliku da čujete kako je Al Ali odlučio da upolovi u svet mode, ko su mu uzori u svetu mode ali i van njega - kao i kako je iskustvo bilo sarađivati sa Jennifer Lopez.

Promo

 

Dizajner Rami Al Ali pokazao je u ranoj mladosti strast za prefinjenom estetikom te nije bilo dileme šta će biti njegov životni poziv. Nakon studija vizuelnih umjetnosti u Damasku, započeo je modnu karijeru u Dubaiju i Bejrutu, radeći sa renomiranim modnim kućama. Kako je njegov talenat brzo zapažen, već 2001. osnovao je Rami Al Ali Couture u Dubaiju, stekavši priznanje kroz modne revije i publikacije kao što su Vogue i Harper’s Bazaar.

Promo

 

Ipak, pravi Al Alijev proboj bio je 2009. godine kada je svoju kolekciju predstavio na Alta Moda Alta Roma i bio proglašen za jednog od 50 najuticajnijih Arapa. Nastavlja da stvara jedinstvene kreacije i lansira Rami Al Ali White 2020. Al Alijeve kreacije nosile su brojne poznate ličnosti među kojima i Bijonse, Eva Longorija, Naomi Kempbel, Šeron Stoun, J Lo i mnoge druge.

Komentari (0)

Loading