Celebrity News

Zet Nede Ukraden od tašte JAVNO doživeo ono što niko nije: Vreme je da saznate kakav je to muškarac oženio moju jedinicu (FOTO)

Zet Nede Ukraden danas slavi rođendan

Zet Nede Ukraden od tašte JAVNO doživeo ono što niko nije: Vreme je da saznate kakav je to muškarac oženio moju jedinicu (FOTO)

Tetovažom sa taštinim imenom koju ima na ruci zet Nede Ukraden postao je vrlo interesantan medijima.

Svi se i dan-danas pitaju koji to Nedin potez je naveo Pecu da njeno ime istetovira.

Dovoljno je, međutim, pogledati skladnu porodicu, uzeti u obzir koliko Nedin zet voli njenu ćerku Jelenu i unuke i sve je jasno kao dan.

Pročitajte: Fotografija na Instagram profilu Nede Ukraden ovog jutra RASPLAKALA SVE: Svi izjavljuju saučešće zbog prerane smrti

Peca se, kao jedini odrastao muškarac u porodici, postavio zaštitnički prema svojim damama, najveći deo poslova privatnog biznisa peuzeo je na sebe, istovremeno on je požrtvovan suprug i nežan otac, zbog čega zaslužuje divljenje od strane pevačice.

 

Instagram

 

Nedina zahvalnost prema Peci ogleda se u tome što svu zaradu na nastupima ona deli sa njim i ćerkom, pomaže ih na svim poljima pa čak i kada treba unuke pričuvati.

Nije tajna da ga voli kao sina, a on nju kao majku, čemu svedoči i današnja Nedina rođendanska čestitka upućena zetu.

-Najboljem zetu Peci sretan rođendan. Dragi zete, da si nam još duuuuugooo zdrav i živ i da uživaš sa svoiom Jecom i decom! Od srca ti zeli tašta Neda - napisala je pop zvezda i sve raznežila.

Pročitajte: Ko bolje peva? Neda Ukraden sa unukom ukrstila glasove, da li će poći bakinim stopama

Zet Nede Ukraden zasigurno je, kao i svake godine, od tašte dobio i vredan poklon, ipak ovom čestitkom  pevačici je pošlo za rukom da dotakne njegovo srce kao nikad pre.

 

 

Komentari (0)

Loading