Celebrity News

Zet Nede Ukraden od tašte JAVNO doživeo ono što niko nije: Vreme je da saznate kakav je to muškarac oženio moju jedinicu (FOTO)

Zet Nede Ukraden danas slavi rođendan

Zet Nede Ukraden od tašte JAVNO doživeo ono što niko nije: Vreme je da saznate kakav je to muškarac oženio moju jedinicu (FOTO)

Nebojša Nišić

Tetovažom sa taštinim imenom koju ima na ruci zet Nede Ukraden postao je vrlo interesantan medijima.

Svi se i dan-danas pitaju koji to Nedin potez je naveo Pecu da njeno ime istetovira.

Dovoljno je, međutim, pogledati skladnu porodicu, uzeti u obzir koliko Nedin zet voli njenu ćerku Jelenu i unuke i sve je jasno kao dan.

Pročitajte: Fotografija na Instagram profilu Nede Ukraden ovog jutra RASPLAKALA SVE: Svi izjavljuju saučešće zbog prerane smrti

Peca se, kao jedini odrastao muškarac u porodici, postavio zaštitnički prema svojim damama, najveći deo poslova privatnog biznisa peuzeo je na sebe, istovremeno on je požrtvovan suprug i nežan otac, zbog čega zaslužuje divljenje od strane pevačice.

 

Instagram

 

Nedina zahvalnost prema Peci ogleda se u tome što svu zaradu na nastupima ona deli sa njim i ćerkom, pomaže ih na svim poljima pa čak i kada treba unuke pričuvati.

Nije tajna da ga voli kao sina, a on nju kao majku, čemu svedoči i današnja Nedina rođendanska čestitka upućena zetu.

-Najboljem zetu Peci sretan rođendan. Dragi zete, da si nam još duuuuugooo zdrav i živ i da uživaš sa svoiom Jecom i decom! Od srca ti zeli tašta Neda - napisala je pop zvezda i sve raznežila.

Pročitajte: Ko bolje peva? Neda Ukraden sa unukom ukrstila glasove, da li će poći bakinim stopama

Zet Nede Ukraden zasigurno je, kao i svake godine, od tašte dobio i vredan poklon, ipak ovom čestitkom  pevačici je pošlo za rukom da dotakne njegovo srce kao nikad pre.

 

 

Komentari (0)

Loading