Celebrity News

Prizor iz porodične vikendice o kom se priča: Da li za zeta Mihaila Dudaša ima mesta u srcu Dragana Jovanovića i Branke Pujić (FOTO)

Zet Dragana Jovanovića za kratko vreme prirastao je glumcu za srce

Prizor iz porodične vikendice o kom se priča: Da li za zeta Mihaila Dudaša ima mesta u srcu Dragana Jovanovića i Branke Pujić (FOTO)

Atletičar, sada već u penziji, Mihail Dudaš godinu i po dana u srećnoj je vezi sa glumicom Anđelom Jovanović, a za kratko vreme postao je miljenik njene porodice. Zet Dragana Jovanovića momak je za primer, vredan, radan, talentovan stoga ni ne čudi što ga su ga glumac i njegova supruga, takođe dramska umetnica Branka Pujić odmah zavoleli. Ispratili su njegovo povlačenje iz atletike, došavši na konferenciju za štampu, upoznali su i njegovog oca, majku i psa Milu i redovno ih posećuju u Novom Sadu. 

Pročitajte: Naterali su me da se udam za Dragana! Fotografija Branke Pujić sa venčanja otkriva istinu o braku sa Gagijem Jovanovićem

Instagram

 

Sve ukazuje na to da Gagi prema budućem zetu gaji veliku naklonost i poštovanje, ipak tome najviše u prilog govori nedavna fotografija, koju je njegova mezimica podelila sa pratiocima na "Instagramu". Naime, Anđela je uslikala trenutak kako sa svojim izabranikom i roditeljima uživa u čarima prirode, nadasve šetnji na Zlatiboru, gde već godinama glumačka porodica poseduje kuću.

Pročitajte: Da li ćemo i posle ovoga čuti svadbena zvona? Dudaševi roditelji otkrili šta misle o Anđeli Jovanović (FOTO)

Instagram

 

Mihail tamo nije prvi put, ali sada ga je tast, navodno, ugostio baš onako kako dolikuje, dok ga je čak, uprkos bolnim leđima koje ne bi trebalo da napreže, odveo i na posebno mesto u šumi gde odlazi kada želi da skrene misli, a za koje malo ko zna. Zet Dragana Jovanovića na ovo malo porodično putovanje poveo je i svog psa Majlija, koji je glumcu takođe prirastao za srce, te se potpuno prepustio njegovim čarima, u prilog čemu takođe govori slika.

Pročitajte: Dragan i Branka ozareni od sreće: Anđela Jovanović i Mihail Dudaš objavili su NAJLEPŠE VESTI

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading