Celebrity News

Prošlo je samo mesec dana od otkaza na RTS-u: Pogledajte gde je završio i čime se sada bavi Jovan Memedović (FOTO)

Odluka Jovana Memedovića da napusti RTS donela je voditelju nove saradnje

Prošlo je samo mesec dana od otkaza na RTS-u: Pogledajte gde je završio i čime se sada bavi Jovan Memedović (FOTO)

Odluka Jovana Memedovića da da otkaz na Javnom servisu šokirala je domaću javnost.

Svi su se odmah zapitali koji će format zameniti emisiju “Sasvim prirodno” i ko će dobiti tu čast da ga zameni na mestu voditelja kviza “Potera”.

Instagram

 

Vrlo brzo nagađanja zbog Memedovićevog odlaska su se razjasnila, lično on se oglasio najpre putem medija a zatim i društvenih mreža.

Pročitajte: Ovo su fotografije doma Memedovićeve bivše žene: Pogledajte u kakvom stanu je ostavio majku svoje dece, pogled na nameštaj sve govori

Prema zvaničnom saopštenju, odluka Jovana Memedovića da napusti kuću u kojoj je počeo nema nikakve veze sa pomenute dve emisije.

Instagram

 

 

Na radost verne publike, on će nastaviti istim žarom i elanom obe da vodi, ono što se menja je da  više neće biti zaposlen na RTS-u i neće učestvovati u drugim formatima.

 

Instagram

 

Slobodno vreme napomenuo je da će iskoristiti da se posveti sebi, svojoj porodici, održavanju kuće na Tari ali i podizanju emisije “Sasvim prirodno” na viši nivo.

Pročitajte:Oglasio se Jovan Memedović posle otkaza na RTS-u: Krivo mi je, posle toliko godina, zaslužio sam makar...

Od septembra vrlo verovatno doznaće se na šta je konkretno Jovan mislio, a prema najnovijim saznanjima on je već ostvario i neke druge saradnje koje će mu doneti zaradu.

Instagram

 

 

Na njegovom Instagram profilu osvanula je danas reklama za brend garderobe, torbi, cipela, stvari neophodnih za boravak u prirodi a po svoj prilici Jovan im je zaštitno lice.

 

Komentari (2)

Loading
Rade

13:58 07.08.2023

Pre odlaska trebao je da vrati preplaćene pare pretplatnika 😅😂🤣😇🤑