Celebrity News

Istina je! Nataša mu se vratila posle 15 godina, sve potvrdila na Instagramu: Fanovi pišu da su oduvek bili SAVRŠEN PAR (FOTO)

Odluka Nataše Bekvalac da se vrati na staro sve iznenadila

Istina je! Nataša mu se vratila posle 15 godina, sve potvrdila na Instagramu: Fanovi pišu da su oduvek bili SAVRŠEN PAR (FOTO)

Mnogo puta do sada ispostavilo se da odluka Nataše Bekvalac po pitanju emotivnih izbora nije bila najpametnija. Zanesena ljubavlju atrakitvna Novosađanka umela je da napravi greške neopisivih razmera, u poslu, s druge strane, nepogrešiva je, čemu svedoči iz godine u godinu sve veći broj njenih hitova i angažovanja.

Pročitajte: Tetkino dete! Kristina Bekvalac ne može da sakrije emocije, mala Katja sa lakoćom osvaja sva srca (FOTO)

 

 

Pop zvezda prepoznatljiva je i kao neko ko se osim na sceni vrlo lepo snalazi i u saradnji sa modnim brendovima, a upravo nedavno poslovna odluka Nataše Bekvalac bila je da obnovi angažman sa kompanijom donjeg veša uz koju je, kako tvrdi, rasla. O čemu je tačno reč ona je objasnila na svom "Instagramu".

- Upoznali smo se pre 15 godina, tada smo se izabrali iako na samim počecima. Znala sam da će postati veliki brend, toliko ljubavi bilo je utkano u sve što su radili. I ja sam rasla i svoju karijeru vodila isključivo srcem. Ne mogu vam opisati koliko mi je emotivno i koliko sam srećna što smo opet na istom putu. Čestitam nam - napisala je Nataša. 

Pročitajte:Uvek originalna: 42. rođendan Nataša Bekvalac slavi u velikom stilu, i to na prelepom ostrvu

 

 

Komentari (0)

Loading