Celebrity News

Suprug Lene Kovačević na odmoru u Grčkoj pokazao svoje pravo lice: Pevačica se oglasila na Instagramu i rasplakala sve (FOTO)

Suprug Lene Kovačević je pravi frajer

Suprug Lene Kovačević na odmoru u Grčkoj pokazao svoje pravo lice: Pevačica se oglasila na Instagramu i rasplakala sve (FOTO)

Suprug Lene Kovačević velika je misterija za javnost. Prelepa pevačica u braku je sa Veljkom Brčinom preko deset godina, a njihova ljubav cveta kao prvog dana. Mnogi bi rekli i da je Lena „upecala“ pravog frajera, jer je uspešan, lep i požrtvovani porodični čovek.

 

Andreja Damnjanović

 

Ne samo što je šarmantan i nosi se džentlmenski, Veljko je po struci farmaceut i vodi privatni biznis. Reklo bi se, muškarac za primer. Međutim, danas je pokazao još jednu svoju stranu koju niko nije očekivao.

Pročitajte: Preslatka porodica: Lena Kovačević konačno u javnosti sa suprugom i sinovima (foto)

 

Lena, Veljko i njihovi sinovi Teodor i Vuk otišli su na porodični odmor daleko od kišovitog Beograda i uživaju u suncu, moru i izležavanju na plaži. Ali kako su Lena i Veljko par koji voli da praktikuje malo aktivniji odmor, provozali su se pored obale mora motorom. Ovo je poznata pevačica zabeležila fotografijom i vidi se da oboje uživaju.


 

Instagram

 

Kako Veljka retko viđamo na Leninom profilu, gotovo da uvek zaboravimo da su prelep par. Niko, doduše, nije očekivao da on vozi motore, tako da je ovo jedna zanimljivost koju smo saznali o inače misterioznom mužu Lene Kovačević.

Pročitajte: Nikada nije ovako izgledala - Lena Kovačević skratila dugu, plavu kosu, komentari pljušte (foto)



Veljko ne voli da se eksponira a supruga poštuje njegovu odluku i svoj privatni život čuva daleko od javnosti. Lena je svojevremeno govorila da i njen otac, dramaturg Dušan Kovačević, nikada nije voleo javne događaje, crvene tepihe i da se fotografiše, tako da je suprugovu želju za anonimnosti mnogo lakše prihvatila.

 

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading