Moda

Maleni Lazar i Staša Benčina glavne zvezde na svadbi Dudaša i Anđele: Pogledajte im samo haljinicu i odelo, obučeni kao mali glumci (FOTO)

Tamara Dragičević i Petar Benčina su se baš sredili

Maleni Lazar i Staša Benčina glavne zvezde na svadbi Dudaša i Anđele: Pogledajte im samo haljinicu i odelo, obučeni kao mali glumci (FOTO)

Luka Šarac

Tamara Dragičević često nas obraduje lepim trenucima iz svog toplog doma koji je sagradila sa Petrom Benčinom.

Boško Karanović

 

Tamara i Petar ovu subotu provešće na venčanju prijatelja Anđele Jovanović i Mihaila Dudaša, a lepa glumica pokazala je kako se cela porodica sredila za ovaj prelep događaj.

Pročitajte: Slavlje u domu Tamare Dragičević i Petra Benčine - Dok je saopštavala vesti, Tamara se jedva suzdržala da ne zaplače, svi čestitaju (FOTO)

 

Tamara je poznata kao žena od stila, i kada je moda u pitanju, retko kada pogreši. Za ovu priliku ponela je dvodelni laneni ansambl boje lavande, sa zanimljivim karnerima i kragnom. Ovaj autift sigurno će joj omogućiti da joj bude udobno i da đuska celo veče na venčanju bliskih prijatelja.

Instagram

 

Petar se odlučio za klasičniji autfit, te izabrao crne pantalone i košulju na sitne pruge.

Pročitajte: Dom Tamare Dragičević i Petra Benčine SIJA kao nikada - Ovako lepu prirodnu jelku nikad niste videli, praznična dekoracija iz snova (FOTO)



Najveću pažnju privukli su mališani Staša i Lazar - devojčica je u romantičnoj haljinici od bledo roze tila sa tufnicama, preko koje je nabacila bež kardigan, a njen mlađi brat je pravi mali gospodin u teget odelu.

Instagram

 

 

Protekli period bio je izuzetno težak za ovaj popularni par zbog bizarnih pretnji koje su dobijali preko društvenih mreža, tako da je ova prilika došla kao savršena da sve ružno ostave iza sebe.

 

Instagram

 

Ono što je više nego očigledno - Tamarina i Petrova deca neodoljivo liče na majku - i likom i stilom za odevanje.

Komentari (1)

Loading
Nadica

00:14 19.06.2023

Preslatka i predivna porodica, Tamaricu obožavam,pogotovo posle Tome, maestralna je bila ,a i Petar je takodje divan. Deca su medenjaci, svaka čast na svemu i privatno i poslovno ♥️♥️♥️♥️