Celebrity News

Moj veliki životni PORAZ i GREŠKA: Stiglo zvanično saopštenje Ane Ivanović i slomilo je srce svima koji su verovali u njenu bajku

Poruka Ane Ivanović

Moj veliki životni PORAZ i GREŠKA: Stiglo zvanično saopštenje Ane Ivanović i slomilo je srce svima koji su verovali u njenu bajku

Profimedia

Poruka Ane Ivanović

Ana Ivanović i dalje je u centru pažnje iako već dugo ne drži reket u rukama. Nakon zavidne sportske karijere posvetila se porodici i uživa sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim sinovima, a na društvenim mrežama sakupila je impozantan broj pratilaca koji jedva čekaju sledeću Aninu objavu.

Instagram

 

 

Najbolja srpska teniserka izuzetno je aktivna na svom Instagram profilu, gde deli sve od fitnes režima, jednostavnih a efektnih autfita, do omiljenih recepata za zdrave obroke. Neretko podeli i poneku motivacionu poruku, koja oduševljava i inspiriše njene pratioce i obožavatelje.

 

Instagram

 

 

Ana je podelila fotografiju iz njenog sportskog perioda, a na fotografijama ima mučan izraz lica. Iako nije poznato protiv koga je igrala meč, evidentno je da joj se u setu u kom je uslikana igra nije odvijala onako kako je želela. Ana na jednoj fotografiji leži na terenu, i mnogi bi pomislili da je prihvatila poraz.

Pročitajte: Kakva crna bajka - Evo šta se desilo između Ane i Bastijana i zašto je OTIŠAO posle rođenja trećeg deteta

 

Međutim, na fotografiji ispod te imamo potpuno drugu Anu – podigla se na noge i skupila hrabrosti da završi meč. Izraz lica je potpuno drugačiji – fokusirana i spremna, nije dozvolila da se preda. Ovim fotografijama naša teniserka je htela da ilustruje poruku koja će sigurno pomoći svakome ko se trenutno oseća poraženo.

 

Instagram

 

„Podsetnik - u životu nije važno da pobedite, nego da naučite iz grešaka, podignete se na noge i nastavite dalje. Nikad nemojte to da zaboravite“, kratko je napisala Ana Ivanović, a što se nas tiče, poruka je apsolutno shvaćena i sa tako malo efektnih reči.

 

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading