Celebrity News

Otac Ane Ivanović HITNO otputovao kod ćerke: Miroslav kao da je znao šta će se desiti sa Bastijanom, pogledajte prizor koji je rasplakao sve

Otac Ane Ivanović ima jasan stav prema Bastijanu

Otac Ane Ivanović HITNO otputovao kod ćerke: Miroslav kao da je znao šta će se desiti sa Bastijanom, pogledajte prizor koji je rasplakao sve

Profimedia

Nikada se majka i otac Ane Ivanović nisu mešali u odluke svoje mezimice. Svojevremeno kada je započinjala tenisku karijeru podržali su je finansijski i mentalno, zajedno sa njom tugovali zbog neuspeha i slavili medalje, a nisu imali primedbu čak ni kada je lepa sportistkinja odlučila da se uda i sportsku karijeru ostavi po strani.

Pročitajte: Treći porođaj promeni svaku ženu: Pogledajte prvu fotografiju Ane Ivanović, uslikana je sedam dana nakon što je rodila sina

Pozdravljali su svaki njen potez, bilo da odluči živi u Čikagu, Španiji ili negde u Austriji. Hvalili su se Dragana i Miroslav ćerkinim brakom, unucima pred prijateljima, a bogami i zetom čija je karijera vrlo impresivna. 

Brax

 

Sve dok Bastijan nije okačio kopačke o klin otac Ane Ivanović pažljivo je pratio sve njegove utakmice, bodrio ga i navijao, a kada je i kod njega usledila penzija, imao je samo komplimente za zeta.

Pročitajte: Prva slika bebe: Ana Ivanović prvi put snimila sinove Leona i Luku kako dočekuju najmlađeg brata! Preslatko (FOTO)

Danas Dragana i Miroslav Ivanović, baka i deka četvoro unučića, bezbrižni su i srećni za početak zbog toga što su kao roditelji obavili vrlo zahtevan ali dobar posao.

Kako su i sanjali sin i ćerka izrasli su u uspešne, porodične ljude, stabilne i samostalne, ugledne i uzorne koji njih danas u svakom smislu pomažu, brinu o njima i savetuju ih.

Brax

 

Obrnule su se uloge, ali ne u potpunosti. Ana i dalje vrlo često na Instagramu voli da naglasi da je ona tatina princeza a on njen oslonac i uzor.

S istim ciljem danas je na njenom Instagramu osvanula fotografija sa Miroslavom a tekst koji je bivša teniserka napisala u opisu sve je raznežio i svima stavio do znanja da je ona i dalje tatina devojčica.

Pročitajte: Veže ih ljubav prema sportu: Kuma Ane Ivanović je ova poznata plivačica (foto)

- Jedan od najinspirativnijih ljudi u mom životu. Uvek si bio i bićeš moj uzor i heroj. Srećan rođendan tata. Volim te.

Instagram

 

 

 

Na fotografiji prvi put vidimo Aninog tatu koji se pridružio ćerki, zetu i unucima u Španiji, gde trenutno svi zajedno odmaraju. 

 

Komentari (0)

Loading