Celebrity News

Pogledajte jedinu fotografiju sina Andreja i Sandre Meljničenko: Evo na koga liči Adrijan Meljničenko koji će naslediti milijarde

Sin Sandre i Andreja Meljničenko je kao med

Pogledajte jedinu fotografiju sina Andreja i Sandre Meljničenko: Evo na koga liči Adrijan Meljničenko koji će naslediti milijarde

Sin Sandre i Andreja Meljničenko je kao med

Otkako se 2005. godine udala za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, nekadašnju manekenku i članicu grupe Models, Aleksandru, viđali smo isključivo na fotografijama sa luksuznih destinacija i glamuroznih događaja.

Getty Images

 

Iako nije poznato kako zapravo živi otkako je postala jedna od najbogatijih žena na svetu, zna se da svoje vreme ispunjava u igri i vaspitavanju dečice Tare i Adrijana. Modelsica generalno nije bila sklona davanju intervjua, a potpuno je prestala da se pojavljuje u javnosti kada su njoj i njenom mužu uvedene sankcije.

Pročitajte: Buran život - Evo s kim se Sandra Meljničenko zabavljala pre udaje za Andreja, jedno ime će vas šokirati



Spekuliše se gde se moćni par nalazi, i iako nema zvanične potvrde, šuška se da se nalaze u Emiratima. A pre nego što su potpuno otišli u medijsku ilegalu, par je sa decom fotografisan tokom obilaska Dubrovnika.

 

Profimedia

 

Fotografija je nastala 2019. godine, i za sada je jedina slika naslednika Sandre i Andreja Meljničenko. Malenog plavušana drže članovi obezbeđenja i pomažu mu da se spusti niz kamene stepenice. Razigrani dečačić je kao šećer, i možemo samo da zamislimo koliko je tek sad sladak, tri godine nakon nastanka ove fotografije.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 


Ne samo da ga ne slikaju i čuvaju mu identitet i privatnost, par Meljničenko je dugo krio i ime njihovog malog naslednika. Par je početkom aprila dočekao sina, i pet meseci čekao da javnosti otkrije njegovo ime. O imenu sina dugo su odlučivali, a onda su se opredelili da mališana nazovu Adrijan Andrejevič Meljničenko.

 

 

 

Komentari (0)

Loading