Celebrity News

Ćerka Sandre i Andreja Meljničenka prava je lepotica i mamina kopija! Pogledajte koliko je porasla i kako izgleda Tara Meljničenko (FOTO)

Ćerka Sandre Meljničenko sada je velika devojka

Ćerka Sandre i Andreja Meljničenka prava je lepotica i mamina kopija! Pogledajte koliko je porasla i kako izgleda Tara Meljničenko (FOTO)

Profimedia

Beograđanki Sandri Meljničenko, manekenki i nekadašnjoj članici popularne grupe Models život se iz korena promenio 2003. godine kada je na jugu Francuske upoznala sadašnjeg supruga, ruskog milijardera Andreja Meljničenka, kojem je dve godine kasnije rekla sudbonosno "da", te postala jedna od njbogatijih žena na svetu. I pored raznih spekulacija da brak neće dugo opstati, Sandra sa svojim izabranikom živi bajku skoro dve decenije, a svoju intimu oni vešto čuvaju samo za sebe. Nije im lako uči u trag, retko daju bilo kakve intervjue, te je tako i informacija o njihovo dvoje dece veoma malo. Ćerka Sandre Meljničenko, Tara na svet je došla maja 2012. godine u Nici, a u istoj klinici, gde se inače porađala i Anđelina Džoli, pet godina kasnije, manekenka je rodila i sina Adrijana.

Desetogodišnja devojčica izrasla je u pravu je lepoticu, u šta smo imali prilike da se uverimo putem retke fotografije nastale na jednoj reviji u okviru nedelje mode u Parizu.

Pročitajte: Do sada ih niko nije nadmašio - Zavirite na trodnevno glamurozno venčanje Andreja i Sandre Meljničenko o kojem se još uvek priča (FOTO)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

 

Poznata kao veliki zaljubljenik u modu, ne čudi što je nekadašnja manekenka baš ovu priliku odabrala da svetskom džet-setu predstavi svoju naslednicu. Za tu priliku ona je njen stajling potpuno uskladila sa svojim, a predivne dame blistale su u bež haljinicama od čipke i neizostavnim brendiranim sunčanim naočarama te je očito da ćerka Sandre Meljničenko već pokazuje interesovanje za svet mode i ne bi nas začudilo da krene maminim stopama čija je ona, svi se slažu, mini verzija.

Pročitajte: Pre nego što je postala MILIJARDERKA ljubila je njega - Ovaj POZNATI muškarac osvojio je srce Sandre Meljničenko (FOTO)

Profimedia

 

Kako su mediji pisali, najbogatija Srpkinja svoju decu želi da upozna sa jezikom i kulturom svoje rodne zemlje, a mesečno je izdvajala 10.000 evra da mala Tara usavrši njen maternji jezik.

- Sandri i Andreju je ćerka donela najveću sreću u životu i oni čine sve da je od malih nogu usmere na pravi put. Tarino obrazovanje im je na prvom mestu i zato ne štede novac na njeno školovanje. Oni su devojčicu nedavno upisali u jednu od najprestižnijih dečjih obrazovnih ustanova u Moskvi, u kojoj, pored maternjeg, roditelji imaju mogućnost da odaberu još minimum dva jezika koje će njihovo dete tokom školovanja usavršiti. Sandra je odlučila da pored ruskog to budu srpski i francuski, dok će engleski početi da pohađa tek sledeće godine - pisao je "Kurir" pre nekoliko godina.

Pročitajte: Sandra Meljničenko STIGLA kod Nine Badrić - Evo kako NAJBOGATIJA SRPKINJA izgleda (foto)

Profimedia

 

Gde se porodica trenutno nalazi i kako živi, nije poznato, a poslednja informacija o njihovoj imovini jeste da je njen suprug, kako bi zbog ratnog stanja na istoku Evrope sačuvao bogatstvo procenjeno na više od 22. milijarde dolara, dve kompanije prepisao na ime supruge. Međutim, produžene sankcije Evropske Unije sada dovode supružnike u nezgodan položaj jer podrazumevaju zamrzavanje i njene imovine, a to predstavlja probleme za obe kompanije.

Pogledajte kako su na svom venčanju izgledali Sandra i Andrej 

Komentari (0)

Loading