Celebrity News

Plava, iz Novog Sada, BIZARNO liči na Natašu Bekvalac: Ovo je devojka sa kojom Danilo Ikodinović vida rane posle RAZVODA (FOTO)

Devojka Dače Ikodinovića je Natina kopija

Plava, iz Novog Sada, BIZARNO liči na Natašu Bekvalac: Ovo je devojka sa kojom Danilo Ikodinović vida rane posle RAZVODA (FOTO)

Devojka Dače Ikodinovića je Natina kopija

Odnos Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića nikada nije prestao da zanima javnost od kako su uplovili u romansu, a potom u bračne vode, a naposletku i kada su se razvodili. Mediji su svojevremeno punili stranice nekadašnjim parom, čiji je turbulentan odnos uvek zanimao javnost.

 

Story arhiva

 

Tako su počeli da se prati i najsitniji detalji bivših supružnika, posebno kada je razvod bio „svež“. Tako je pod budnim okom javnosti bio ljubavni život kako lepe Nate tako i Dače, u iščekivanju kojim partnerima će zameniti jedno drugo.

Pročitajte: Razveli smo se zbog... Danilo Ikodinović prvi put otkrio zašto se raspao njegov i Natašin brak: Istina je drugačija od svega što ste čuli



Posebno zanimljiva bila je prva devojka sa kojom se bivši vaterpolista javno zabavljao nakon razvoda na pop zvezdom. U pitanju je bila Tanja V., a mnogi su primetili da Dača i te kako ima tip žene, jer je neodoljivo podsećala na njegovu bivšu suprugu.

 

Story arhiva

 

Plava i iz Novog Sada, Tanja je odmah zavela Ikodinovića blistavim osmehom i harizmom, i nakon mesec dana viđanja javno su potvrdili vezu.

Pročitajte: Svi su mislili da je bajka, ali JEDAN DETALJ je nagoveštavao kraj - Pogledajte ekskluzivne privatne fotografije sa venčanja Nataše i Dače


– Istina je da smo Tanja i ja zajedno. Bilo bi veoma lepo da nas svi ostave na miru, pošto ne radimo ništa što ne rade svi ljudi na ovom svetu  – rekao je tada Danilo za Story.

Da njihova veza postaje sve ozbiljnija, svedočilo je i to što je bivši vaterpolista svojoj novoj izabranici priredio nezaboravnu zabavu u svom restoranu povodom njenog 34. rođendana. Istog dana Ikodinović i ona proslavili su i mesec dana veze, i tada je Danilo darovao Tanji narukvicu od belog zlata i 101 ružu.

On je danonoćno bio u njenom stanu u Novom Sadu, a kako se pričalo, uz Vračarićevu je preboleo Natašu Bekvalac.

Story arhiva

 

 

Međutim, veza je kratko trajala i nakon tri meseca su raskinuli kad je plavokosa Novosađanka shvatila da on ne namerava da se u dogledno vreme ponovo ženi, a kamoli da ima još dece. Govorilo se i da se njih dvoje svakodnevno svađaju, te je Tanja shvatila da joj ta negativnost nije bila potrebna u životu.

 

Instagram

 

 

Danilo je sreću pronašao pored Maje Ognjenović sa kojom se venčao pre tri godine, a Nataša je nakon tri bračna brodoloma shvatila da joj je bolje bez muškaraca, pa je više od četiri godine sama. 

 

 

Komentari (0)

Loading