Celebrity News

RASTALI SE Prijovićka i Filip: Ostavio ju je kad je najpotrebniji, zvanično se oglasio na Instagramu (FOTO)

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović rastali se

RASTALI SE Prijovićka i Filip: Ostavio ju je kad je najpotrebniji, zvanično se oglasio na Instagramu (FOTO)

ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović rastali se

O braku Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića rado se piše, ali i čita. Iako se malo-malo pojave priče da različite okolnosti stavljaju njihov odnos na test, pevačici i sinu Bobe Živojinovića a posinka Lepe Brene cvetaju ruže.

Boško Karanović

 

Ali sada je došlo vreme da se razdvoje. Ništa novo za ovaj par, koji je navikao da živi na različitim adresama zbog poslovnih obaveza. Filip je jedno vreme proveo u Americi, a Prija redovno ima turneje po Evropi, tako da ništa ne naslućuje na njihov raskid.

Pročitajte: GOTOVO JE, više nema spasa - Mali Aleksandar mora da bira između mame Aleksandre i tate Filipa

 

Dok je za vreme Filipovog putovanja u Ameriku Prija ostala kod kuće kako bi brinula o njihovom sinu Aleksandru, ovog puta niko neće biti u Beogradu. Leto je udarna sezona za sve pevače, posebno za one koji su izuzetno traženi poput Prijovićke, i ona ima zakazane nastupe širom Srbije. Trenutno je u Guči gde je sinoć imala nastup, a njen suprug je otišao u Sloveniju.

Ata Images

 

Iako se ne zna tačno šta Filip Živojinović radi u susednoj državi, pretpostavka je da želi da uloži u novi biznis. Na Instagram storiju pokazao je da sedi na prelepom vinogradu, tako da je vrlo verovatno da će vino biti sledeći poduhvat kog će se menadžer latiti.

Pročitajte: Bivši dečko Aleksandre Prijović pokazao fotografije koje će joj pokvariti brak - Ovo je prava istina o Priji, više neću da ćutim (FOTO)



A možda je samo otišao da popije kvalitetno vino, ko zna. Sve u svemu, sigurno jedva čeka da dođe kući ženi i detetu, kog čuvaju baka Lepa Brena i deka Boba.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
Vojkan

19:14 11.08.2023

Znao sam od samog pocetka da taj brak nece opstati.Prijovicki treba muskarac a ne mamin sin a i njen posao je takav da izaziva ljubomoru kod Filipa.