Celebrity News

Bivši dečko Aleksandre Prijović pokazao fotografije koje će joj pokvariti brak: Ovo je prava istina o Priji, više neću da ćutim (FOTO)

Autor: | 31/01/2023

Bivši dečko Aleksandre Prijović rešio je da više ne ćuti

Bivši dečko Aleksandre Prijović pokazao fotografije koje će joj pokvariti brak: Ovo je prava istina o Priji, više neću da ćutim (FOTO)

Bivše ljubavi Aleksandre Prijović danas se čine kao davna prošlost jer to i jesu, a njen brak sa suprugom Filipom Živojinovićem već godinama unazad je luka u kojoj je poznata pevačica pronašla svoju sreću. Međutim, povremeno se dogode povodi koji nas sve podsete na život koji je Aleksandra vodila pre Filipa, kao što su izjave njenih bivših momaka, budući da su dva najpoznatija takođe javne ličnosti. Bivši dečko Aleksandre Prijović za kojeg svi znaju sigurno je njen kolega Ljuba Perućica, ali još pre njega, sada već pre nekih deset godina, pevačica je bila u vezi i sa muzičarem koji je javnosti poznat kao Amar Gile.

Upravo je taj bivši dečko Aleksandre Prijović ranije govorio o njihovom odnosu otkako su raskinuli i krenuli svojim putevima, kada se Amar oženio drugom i dobio sina, pa nije štedeo reči o Priji otkrivajući da nije sve tako idealno.

Pročitajte: Pre Perućice i Filipa Živojinovića, ljubila je OVOG POPULARNOG PEVAČA! Evo ko je osvojio Aleksandru Prijović na početku karijere (FOTO)

printscreen

 

- Nije mi Aleksandra čestitala rođenje sina do danas. Ne srećemo se. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pesme koju smo izvodili u 'Grandovim' emisijama, ali dugo već nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cenim i poštujem. Sve što je bilo, desilo se davno i nismo se rastali u svađi - naveo je pevač svojevremeno.

Pročitajte: Otkud ona sa nama u Majamiju: Brenina reakcija na Prijovićkinu majku Borku otkriva SVE o ovoj porodici (FOTO)

S druge strane, Ljuba Perućica, drugi bivši dečko Aleksandre Prijović koji se takođe kasnije oženio, o pevačici je govorio u znatno blažem tonu, otkrivajući da su ostali u korektnom odnosu.

- Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je neko ko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati, „ej, kako, si, šta si, jesi li dobro..“. Ipak imaš neku istoriju sa tim ljudima. Pitaš kako je neko od porodice - izjavio je Ljuba i dodao da je sa Aleksandrinom majkom Borkom uvek imao odličan odnos, pa da i danas uvek pita za njeno zdravlje.

Međutim, nije uvek tako blagonaklono govorio o Aleksandri. Bivši dečko Aleksandre Prijović, naime, jednom prilikom je otkrio da je on raskinuo vezu sa Prijom jer više nije mogao da izdrži.

- Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je želeo da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionisale. Bio sam srećan kada sam raskinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo - izjavio je Perućica svojevremeno.

Komentari (0)

Loading