Celebrity News

PREDIVNE VESTI stižu od Marije Petronijević iz sela Visibabe: Više ne krije ni stomačić

Trudna Marija Petronijević

PREDIVNE VESTI stižu od Marije Petronijević iz sela Visibabe: Više ne krije ni stomačić

ATA Images

Trudna Marija Petronijević

Glumica Marija Petronijević čeka drugo dete sa suprugom Milinkom Isakovićem, a rode stižu u njihov dom sredinom septembra.

Instagram

 

Par koji već neko vreme živi u Marijinom rodnom selu Visibabe nedaleko Požege presrećan je što će njihov dvogodišnji sin imati novo društvo u prelepoj prirodi u kojoj je njihov porodični raj.

Pročitajte: DUPLA SREĆA - Godinu dana od rođenja prvog deteta Marija Petronijević objavila DIVNE VESTI! Svi joj čestitaju (FOTO)

 

Glumica, koju često zovu srpska Monika Beluči, gradsku vrevu zamenila je seoskim životom pre nekoliko godina i okrenula se prirodi i poljoprivredi. Njen partner, koji je u IT sektoru, deli njene vrednosti i oboje sa svojim sinom uživaju daleko od ubrzanog urbanog načina života.

Instagram

 

Marija je upravo zato izabrala da vesti o trudnoći objavi fotografijom u prelepoj prirodi, okružena drvećem ili u polju cveća po kom šeta u kratkoj haljlini. Sudeći prema stomaku do zuba, Marija samo što se nije porodila, i sa uzbuđenjem očekuje prinovu. Glumica je saznala da je u drugom stanju u veoma teškom periodu - u danima kada sam se borila s tugom zbog iznenadne smrti majke i oca, piše Gloria.

Dalibor Danilović

 

Kako će se bebac zvati i dalje ne znamo, jer glumica ne želi da sazna pol deteta sve do porođaja. Za koje god ime se odlučili, sigurni smo da će novi član porodice uživati u avanturama po prostranoj prirodi i igri sa starijim bratom i mnoštvom životinja o kojima ova porodica brine.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading