Celebrity News

Suprug Marije Petronijević objavio fotografiju poznate pevačice uz čudan komentar: Svi se pitaju šta ovo znači

Suprug Marije Petronijević vrlo je aktivan na društvenim mrežama

Suprug Marije Petronijević objavio fotografiju poznate pevačice uz čudan komentar: Svi se pitaju šta ovo znači

Tek nedavno povodom premijere jednog filma u Beogradu suprug Marije Petronijević pristao je da sa glumicom prošeta crvenim tepihom i predstavi se medijima. Milinko Isaković javnosti je ranije bio uveliko poznat kao bogati humanitarac i IT stručnjak, ali niko sve donedavno nije imao pojma da je baš njemu pošlo za rukom da osvoji srce prelepe brinete.

Pročitajte: Sin Marije Petronijević PRESLIKAN majka: Pogledajte prve fotografije dečaka koji odrasta na selu sa roditeljima, PRESLADAK JE

 

 

Kada je vest o zajedničkom životu sa glumicom počela da se širi mrežama mnogi su pohitali na Milinkov profil na “Instagramu” da saznaju što više o njemu i tamo su imali i šta da vide. Svega dve fotografije sa Marijom, zatim dosta Pejzaža ratarskih plodova,a tu je i slika Nataše Bekvalac, što je mnogima naravno zapalo za oko.

Pročitajte: Nesreća nikad ne ide sama: Marija Petronijević potpuno slomljena, mesec dana posle smrti majke ostala je i bez njega (foto)

 

 

Ispod fotografije pop zvezde Milinko je izveo nekakvu analitiku o lajkovima što gotovo nikome nije bilo jasno. Nejasno je bilo zašto se time, uopšte njome bavio.

 

Komentari (0)

Loading