Celebrity News

Ovo je jedini muž Cece Bojković KOG JE KRILA: Kad vidite zajedničke slike i razliku u godinama biće vam jasno zašto (FOTO)

Drugi brak Cece Bojković bio je sa njim

Ovo je jedini muž Cece Bojković KOG JE KRILA: Kad vidite zajedničke slike i razliku u godinama biće vam jasno zašto (FOTO)

Boško Karanović

Drugi brak Cece Bojković bio je sa njim

Svetlana Ceca Bojković uživa u braku sa Slavkom Kruljevićem, a iza sebe ima dva braka. Njena prva ljubav je bio Miloš Žutić sa kojim ima ćerku Katarinu, a tokom snimanja serije „Bolji život“ upoznala je Ljubomira Mucija Draškića u kog se zaljubila iako je još uvek zvanično bila u braku sa Žutićem, što je glumica jednom i priznala.

 

ATA Images

 

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer, i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao ja iz svog - ispričala je Ceca ranije.

Pročitajte: SA NJIM je Ceca Bojković PREVARILA MUŽA! Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju koja govori više od HILJADU REČI i Cecino priznanje

 

Prema sopstvenim rečima, naša cenjena glumica je vrlo brzo ušla u brak sa prvim suprugom i to je prepisala svojoj mladosti i ishitrenosti koja je često prati.

 

Marko Krunić

 

- Udala sam se kad sam imala dvadeset jednu godinu, a Miloš osam više. Bili smo nedozreli za brak. I došlo je do erozije naše zajednice, ali ne i našeg ljudskog odnosa. Taj naš ljudski odnos nije izostao do kraja njegovog života, do 1993, do njegove pedeset četvrte godine, uprkos činjenici da smo oboje bili u novim brakovima - kazala je ona  pa dodala da je Miloša kasnije savladala najteža bolest, ali da ni drugu suprug nije bio dobrog zdravlja.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke


 

 

- On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se „čekira“ kod lekara. Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu „Sveti Sava“ i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. od srčanog udara u 67. godini - kazala je svojevremeno Svetlana Ceca Bojkovića.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

 

Komentari (0)

Loading