Celebrity News

SA NJIM je Ceca Bojković PREVARILA MUŽA! Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju koja govori više od HILJADU REČI i Cecino priznanje

Ljubavni život Cece Bojković bio je turbulentan

SA NJIM je Ceca Bojković PREVARILA MUŽA! Pogledajte jedinu zajedničku fotografiju koja govori više od HILJADU REČI i Cecino priznanje

Ljubavni život Cece Bojković obeležili su rastanci i emotivne priče, a mnogi su ga nazivali i veoma burnim ili turbulentnim budući da se glumica čak tri puta udavala. Prvog supruga, Miloša Žutića upoznala je dok ju je pripremao za Akademiju, kada je postala stalni član pozorišta 'Dadov', venčali su se kada je Ceca pohađala treću godinu studija, a ćerku Katarinu dobili su 1972. godine.

Ipak, prvi njen brak doživeo je kraj kada se Ceca zaljubila u drugog muškarca, reditelja Ljubomira Mucija Draškića, što je otvoreno i priznala svom tadašnjem mužu.

Pročitajte: Otkrivamo - Ceca Bojković PREVARILA MUŽA, brak joj se RASPAO! Ovo su svi detalji

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jugoplejka (@jugoplejka)

 

- Svoju vezu s Mucijem započela sam kao zrela osoba i formirana glumica. Sticajem okolnosti, naša ljubav se rodila na poslu, oboje smo bili u žiriju za nagradu „Bojan Stupica“, zbog čega smo dosta putovali zajedno. U početku smo kao poznanici pričali o svemu i svačemu, i ja nisam ni primetila šta se dešavalo. Samo sam jednog dana shvatila da sam se zaljubila. S Milošem sam bila veoma iskrena, pre svega zato što sam ga poštovala i nisam htela da budem u situaciji da ga lažem. Odlučila sam da s njim razgovaram otvoreno - ispričala je glumica i istakla da je ta ljubav bila jača od bilo kakvih pravnih formi, a u istinitost njenih reči uverava nas i njihova jedina zajednička fotografija na kojoj poziraju nasmejani i srećni.

Pročitajte: Vikendica Cece Bojković van Beograda pravi je raj okružen prirodom! Zavirite na imanje slavne glumice, zbog jednog detalja je ponosna (FOTO)

 

 

- Moji brakovi su se preklopili osamdesetih godina. U zajednicu sa Mucijem ušla sam pre razvoda od Miloša. Moja i Mucijeva ljubav bila je jača od svih pravnih normi, a zvanično smo se venčali tek 1990. godine. Jer i on je, iz svog prvog braka, izašao na isti način kao i ja iz svog - otkrila je ona svojevremeno za domaće medije i iznenadila mnoge. 

Ovu bajku prekinula je smrt Cecinog drugog supruga sa kojim je ona do poslednjeg dana bila:

- On je krajem devedesetih počeo da tone u neku vrstu depresije, a pravi izraz je odustajanje od života. Nikad pre toga nije hteo da se 'čekira' kod lekara. Posle bombardovanja drugari su ga odveli u bolnicu 'Sveti Sava' i tada mu je konstatovan problem sa krvnim sudovima. Umro je 2004. godine od srčanog udara, u šezdeset sedmoj godini - ispričala je glumica.

Pročitajte: Jedina fotografija sa poslednjeg venčanja Cece Bojković - Venčanica nije u beloj boji, a mladoženjin izraz lica sve govori

Privatna Arhiva

 

I baš kada je pomislila da će na brak kao instituciju staviti tačku, desila joj se neočekivana ljubav koja traje godinama unazad. Sreću je pronašla kraj diplomate Slavka Kruljevića, za kojeg se udala 2011. godine, a ljubavni život Cece Bojković sada je mirna luka. 

Komentari (0)

Loading