Celebrity News

Gledali ste ga u Porodičnom blagu, a toliko je drugačije izgledao da ga niste primetili: Pogledajte koga igra Ivan Bosiljčić u ovoj seriji

Ivan Bosiljčić u popularnoj seriji

Gledali ste ga u Porodičnom blagu, a toliko je drugačije izgledao da ga niste primetili: Pogledajte koga igra Ivan Bosiljčić u ovoj seriji

Ivan Bosiljčić zabeležio je mnoge uloge kako na televiziji i filmu tako i u pozorištu i važi za jednog od najgalantnijih muškaraca na našoj javnoj sceni. Međutim, jednu njegovu ulogu ste sigurno propustili, jer glumac u scenama jedne serije izgleda potpuno drugačije.

 

ATA Images

 

 

U pitanju je epizodna uloga koju je odigrao u hit-seriji "Porodično blago" 2002. godine kada je tumačio uterivača dugova.

Pročitajte: Obožavali ste da ih gledate - Evo kako sada izgledaju glumci serije “Porodično blago”

 

Prva epizoda ove serije prikazana je 1. novembra 1998. godine i toliko puta je reprizirana da su gotovo sve generacije uspele da vide avanture i probleme omiljenih likova poput Čupke, Đoše, Špica, Bisenije... Ali katapultirala je i samog Bosiljčića, uprkos maloj ulozi koju je preuzeo.

 

rts printscreen

 

 

rts printscreen

 

 

Iako se smatra da je debitovao u seriji "Stižu dolari", ipak mu je ova manja uloga otvorila vrata u svet srpskog glumišta.

Niste ga primetili u seriji? Ne brinite, retko ko bi, jer glumac ne izgleda onako kako smo navikli na njega u drugim naslovima. Ništa neuobičajeno, jer je Ivan bio mlad čovek, a svako se vremenom makar malo promeni.

U godinama koje su dolazile doživeo pravu transformaciju, kako fizičku, tako i karijernu. Iz komedije ubrzo je počeo da bira romantične uloge, a on sam počeo je da poprima sve više muževan i šmekerski izgled.

 

rts printscreen

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dejan

11:27 14.08.2023

Retardiranije glume ni pre ni posle njega niti je bilo niti ce moci biti. Katsstrofalno.