Celebrity News

Sin Dina Merlina konačno u javnosti: Ovo je Hamza, jedan pogled je dovoljan da shvatite koliko liči na oca (FOTO)

Sin Dina Merlina liči na oca

Sin Dina Merlina konačno u javnosti: Ovo je Hamza, jedan pogled je dovoljan da shvatite koliko liči na oca (FOTO)

Foto: Edvin Kalić

Sin Dina Merlina liči na oca

Retko ko može da se pohvali skladnim brakom od više decenija, ali može Dino Merlin, koji uživa već četrdeset godina u zajednici sa suprugom Amelom.

Sever Zolak

 

Popularni pevač ne priča mnogo o svom privatnom životu ali činjenica da je od svoje sedamnaeste godine sa Amelom dosta govori o snazi njihovog odnosa. U njihovom braku rodili su se ćerka Naida i sin Hamza, koji je slika i prilika svog oca.

Pročitajte: Voljeni na okupu - Dino Merlin u zagrljaju žene i deteta, pogledajte jedinu porodičnu fotografiju

 

Hamza Dervišhalidović školovao se prvo u Berlinu, a potom je u Istabulu završio menadžement i političke nauke. Trenutno je deo tima svog oca, ali izbegava kamere i medijsku pažnju što više može.

Facebook

 


Sledeći dobar primer braka svojih roditelja, Hamza se oženio sa svojom ljubavlju iz srednje škole Dženetom 2019., nakon sedam godina veze. Njihova porodica dobila je još jednog člana godinu dana kasnije, a sinu su dali ime Nezmir. Merlin je bio presrećan što je postao deda.

Facebook

 

Iako se trudi da čuva privatnost svoje porodice, Dino Merlin jednom prilikom je pričao o svojoj deci, posebno o tome koliko se sin i ćerka razlikuju.

- Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve - od neimaštine do, metaforički rečeno, kavijara i šampanjca. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje - šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući - ispričao je pevač, pa dodao:

Pročitajte: Obrazovana i smerna - Ovo je ćerka Dina Merlina za koju je pevač neizmerno vezan (FOTO)

 

- Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja pružimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu - rekao je Dino Merlin svojevremeno.

Komentari (0)

Loading