Celebrity News

Sin Kristine i Vladana Savića konačno u javnosti: Već ste ga gledali u seriji, a niste znali da je naslednik slavnog glumca (FOTO)

Sin Kristine i Vladana Savića izgleda ovako

Sin Kristine i Vladana Savića konačno u javnosti: Već ste ga gledali u seriji, a niste znali da je naslednik slavnog glumca (FOTO)

Boško Karanović

Na premijeri filma "Ko živ, ko mrtav" na filmskom festivalu u Vrnjačkoj Banji, glumački par Kristina i Vladan Savić prošetali su u društvu mlađeg naslednika. Sin Kristine i Vladana Savića roditeljima je pravio društvo, a svojim prisustvom mnogim damama oduzeo je dah.

Mlađi sin Kristine i Vladana Savića, FIlip pokazao je izvesnu želju da krene roditeljskim stopama. 

 

Ata Images

 

Pročitajte: Vladana Savića znate iz serije "Igra sudbine" , a evo kako izgleda njegova talentovana supruga koja je pevala sa Zdravkom Čolićem (FOTO)

‒ Igrao je Gavroša u mjuziklu "Jadnici“, sa deset godina. Ide u školu glume, kao i u muzičku školu, na časove pevanja. Statirao je i u našoj seriji "Igra sudbine“ - rekla je glumica jednom prilikom.

Stariji sin manje vremena provodi sa roditeljima, jer studije prava pohađa u inostranstvu, što majci teško pada, ali zato svaku priliku koriste da svo četvoro provedu zajedno.

 

- Stariji Marko studira prava u inostranstvu. Teško mi pada, ali ne možemo deci da sečemo krila.To je bila njegova odluka, podržali smo ga i mogli smo to finansijski da iznesemo. Neka deca rade ono što žele i što ih čini srećnim, a mi moramo da patimo - rekla je jednom prilikom Kristina koja se uz supruga trudila da im usadi prave vrednosti:

- Mnogo vremena smo provodili sa decom, to nam naš posao omogućava. Teško je u ovom vremenu biti dobar čovek i naučiti decu da budu takva, da budu pravedna, koliko god to utopijski zvučalo, da vole bližnjeg svog.

-To su sve neke rečenice koje su banalizovane, ali su važne. Naučili smo ih da je porodica najbitnija - rekla je ne skrivajući veliki ponos kada su oba naslednika u pitanju.

Komentari (0)

Loading