Celebrity News

Luksuzna nekretnina u Novom Sadu: Ivona i Dado Polumenta otvaraju vrata svog doma, od pogleda na dnevnu sobu zastaje dah (FOTO)

Dom Dada Polumente u Novom Sadu - luksuz na sve strane

Luksuzna nekretnina u Novom Sadu: Ivona i Dado Polumenta otvaraju vrata svog doma, od pogleda na dnevnu sobu zastaje dah (FOTO)

Andreja Damnjanović

Porodični dom Dada Polumente luksuzna je nekretnina u Novom Sadu u kojoj sa suprugom Ivonom i ćerkama pevač živi već 7 godina.

Dom para Polumenta uređen je po poslednjoj modi, a najviše pažnje privlači luksuzni dnevni boravak sa skupocenom sofom od smaragdnog somota, ukrašen modernim osvetljenjem i pažljivo odabranim detaljima.

Pročitajte: Sin Dada Polumente i Ana Marije Kikoš je najlepši momak kog ste skoro videli - Pogledajte u kakvog frajera je Dorijan izrastao (FOTO)

- Sve smo zajednički birali za ovaj stan. Supruga Ivona je bila zadužena za finije detalje, a ja sam bio tu za grubove radove, da iznesem i unesem sve što je trebalo u naš dom. Uglavnom se konsultujemo oko svega  - rekao je pevač svojevremeno za "Blic" i dodao:

Pročitajte: Dado Polumenta predstavlja svoju porodicu - Prvi put o supruzi Ivoni i kako ju je prihvatio njegov sin iz prvog braka

- Želeli smo da ubacimo popularne i tople boje u stan, jer smo pre toga imali crno- bele tonove.

Dom Dada Polumente nalazi se u luksuznom kvartu u Novom Sadu, te terasa stana ima bajkovit pogled u kome devojčice najviše uživaju.

 

Komentari (0)

Loading