Celebrity News

Šta bi ovo? Supruga Gordana Kičića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Supruga Gordana Kičića obiluje harizmom i lepotom

Šta bi ovo? Supruga Gordana Kičića posle godinu dana u javnosti, svi su se gurkali kad su videli šta je obukla i kako izgleda u licu (FOTO)

Boško Karanović

Može se bez imalo skromnosti reći da je zvezda sinoćne proslave organizovane povodom 65. rođendana Javnog servisa bila niko drugi do supruga supruga Gordana Kičića.

Svi su odavno upoznati sa lepotom i harizmom Zorane Kičić ali njena sinoćna odevna kombinacija svima je zapala za oko i izazvala bujicu komentara.

Pročitajte: Zbog ovakve venčanice bi je danas ismevali - Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Gordana i Zorane Kičić

Zorana, budući da je žena jednog od naših najpopulanijih glumaca, izuzetno vodi računa kako će se pojaviti u javnosti.

 

Boško Karanović

 

 

Vrlo pažljivo bira odevne kombinacije, koje su u većini slučajeva izuzetno šik, moderne, ali i u skladu sa prilikom i njenim godinama, pa i činjenicom da je majka dvoje dece.

Supruga Gordana Kičića voli elegantno - poslovne komade koji joj izuzetno lepo stoje, prate njenu figuru i ističu kvalitete.

Pročitajte: Prvi put posle razvoda od Svetozara - Jelena Đokić objavila fotke kako se ljubi sa prezgodnim frajerom koga svi znate i obožavate

Uglavnom njene autfite javnost može ispratiti kada se ona pojavi na gradskim događajima, ali čini se da joj povod nije važan da izgleda savršeno.

 

Boško Karanović

 

 

U svakoj prilici, pa čak i kada je potrebno da na svega par minuta kroči iz svog predivno uređenog doma, ode do prodavnice ili pak u školu po svoje naslednike supruga Gordana Kičića voli da je uredna, vrlo često jednostavno i klasično odevena ali sa ukusom i u skladu sa modnim trendovima.

Supruga Gordana Kičića zasenila druge dame

Zoranino sinoćno pojavljivanje dokaz je za sve navedeno, a njen razdragan osmeh na licu svedoči tome da joj i u braku sa Gordanom ide kao podmazano.

 

Boško Karanović

 

Crvenim tepihom RTS-a ona je prošetala u svilenoj haljini na tufne, v izreza, sa preklopom.

Haljina je vrlo diskretno istakla Zoraninu figuru, a ona ju je upotpunila predivnim sandalama na visoku potpeticu sa mašnicama i cirkonima.

Pročitajte: Ležerni, nasmejani i zaljubljeni - Gordan i Zorana Kičić blistali na premijeri (FOTO)

Ne sumnjamo da je Gordan, kao i uvek, bio ponosan na svoju izabranicu, koja mu od samih profesionalnih početaka pruža najveću podršku.

 

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading