Celebrity News

Duga kovrdžava kosa do ramena, daleko od mačo muškarca: Pogledajte kako je Aco Pejović izgledao pre nego što se proslavio

Izgled Aca Pejovića pretrpeo je dosta promena

Duga kovrdžava kosa do ramena, daleko od mačo muškarca: Pogledajte kako je Aco Pejović izgledao pre nego što se proslavio

Ata Images

Tadašnji izgled Aca Pejovića iznenadio je mnoge.

Danas jedan od najpopularnijih i najtraženijih folk pevača Aco Pejović karijeru je započeo pre skoro dvadeset godina, a njegovi počeci vezuju se za jedan festival ge je nastupao kao pop pevač.

Youtube printscreen

 

 

On se davne 2004. godine pojavio na muzičkom festivalu u Budvi, glasom doslovno oduvao i plasirao se u finale, a izgled Aca Pejovića koji je i tada bio znatno drugačiji godinama je pretrpeo razne transformacije.

ATA Images

 

 

Sada prepoznatljiv po specifičnom, moglo bi se reći rokerskom stilu, uvek urednoj i kratko ošišanoj kosi, Aca slovi za jednog od najvećih šmekera estradne scene, a da li je tako bilo i dok se nije proslavio, pokazuje fotografija koja je isplivala na "Instagramu".

Pročitajte: Prepolovio se! Aco Pejović bio na dijeti pa preterao, porodica zabrinuta - OVAKO sada izgleda (FOTO)

Naime, izgled Aca Pejovića pre nego što je uplovio u svet muzike nije ni nalik ovom današnjem, a mnogi koji su videli fotografiju ne bi mogli ni da posumnjaju da je momak na istoj upravo on.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Tada je imao dugu i gustu kovrdžavu kosu, za koju svi se slažu odlično mu pristaje, a takođe je primetno i da se drugačije oblačio što svakako dolazi sa godinama i izgradnjiom sopstvenog imidža.

Danas Aco, koji i te kako vodi računa o izgledu i tome kako će se u javnosti prezentovati, slovi za pravog mačo muškarca i može se reći diktira trendove.

Komentari (0)

Loading