Celebrity News

Prepoznajete li dečaka sa slike? Stalno ga gledate na televiziji, od njegovog razvoda se još niste oporavili (FOTO)

Fotografija iz detinjstva poznatog voditelja kruži društvenim mrežama

Prepoznajete li dečaka sa slike? Stalno ga gledate na televiziji, od njegovog razvoda se još niste oporavili (FOTO)

Njegova fotografija iz detinjstva izazvala mnoštvo reakcija na društvenim mrežama.

Jedan od najpoznatijih voditelja današnjice rođen je 17. juna 1975. godine u Šapcu. Pored blistave voditeljske karijere može se pohvaliti uspehom i u muzičkim vodama.

Pročitajte: Devojčica sa slike postala je jedna od najmoćnijih političarki na Balkanu - NIkada nećete pogoditi ko je, stalno je na naslovnim stranama

Njegove numere postale su pravi hitovi, koje posebno pripadnici mlađih generacija obožavaju, a svoj talenat iskazao je i kroz glumu, pojavio se u nekoliko domaćih filmova i serija: "Poslednja Nova godina", "Juga", "Ljubav, navika, panika", "Crni Gruja i kamen mudrosti", "Drug Crni u NOB-u" i "Pevačica".

Već dugi niz godina zaštitno je lice "Pink" televizije gde svoju autorsku emisiju veoma uspešno vodi i svakog utorka ugošćava uspešne ljude iz svih sfera javnog života Srbije i regiona.

 

Instagram

 

 

Na njegov šarm i posebnu vrstu humora retko ko može ostati ravnodušan, te ne čudi što važi za velikog zavodnika za kojim danas uzdišu mnoge dame.

Da je oduvek bio umetnička duša svedoči i njegova fotografija iz detinjstva koja je postala pravi hit na društvenim mrežama.

 

Ata Images

 

 

Prepoznatljiv pogled, reklo bi se, jedino je što ukazuje da se radi o popularnom Ognjenu Amidžiću, a njegov tadašnji izgled definitivno je pravo iznenađenje koje je izazvalo mnoštvo simpatičnih komentara na "Instagramu".

 

Pročitajte: Prepoznajete li devojčicu sa slike? U Srbiji je živela skromno, a danas je najcenjenija žena u poslovnom arapskom svetu(FOTO)

Podsećanja radi, Amidžić je bio u dugogodišnjem braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom i sa njom ima sina Matiju, a vest o njihovom rastanku mnoge je iznenadila.

 

Instagram

 

 

Nakon što su se razveli, bivši supružnici krenuli su svako svojim putem, a Ognjen sada uživa u ljubavi sa koleginicom Minom Naumović

 

Komentari (0)

Loading