Celebrity News

Prelepa glumica koja vam je godinama bila na ekranu je rodila Aleksandru Berčeku dvoje dece: Ovo je njegova misteriozna supruga

Žene Aleksandra Berčeka bile su posebno važne za glumca

Prelepa glumica koja vam je godinama bila na ekranu je rodila Aleksandru Berčeku dvoje dece: Ovo je njegova misteriozna supruga

Jedan od najvećih glumaca srpskog glumišta za koji dan proslaviće 73. rođendan. Životna priča Aleksandra Berčeka nije ni malo jednostavna, prožeta je teškim trenucima, velikim ulogama, a posebno obeležje njegovoj životnoj priči daju žene Aleksandra Berčeka, Svetlana i Ana.

Retki su intervjui u kojima je o sebi govorio, a možda jedan od najznačajnijih bio je u emisiji "TV lica, kao sav normalan svet", gde je govorio o detinjstvu, poneku reč čak i o naslednicima, ali žene Aleksandra Berčeka za domaću javnost i dalje su misterija.

Profimedia

 

Jedino je poznato da se ženio dva puta, da je sa prvom ženom, Svetlanom, dobio sina Nikolu i ćerku Milicu, dok mu je druga žena Ana, koja mu je ujedno bila i koleginica, podarila sina Miloša i ćerku Minu.

Pročitajte: Slomila mu je srce i naterala ga da je PRECRTA - Ovo je Mina, ćerka Aleksandra Berčeka, i evo šta je učinila ocu (FOTO)

Izgleda da glumac veruje u onu parolu da se o onome što najviše volimo ćuti, te o ženama nikada nije govorio, a evo šta je o odnosu sa svojim naslednicima svojevremeno rekao Tanji Peternek:

- Nisam mnogo bio sa decom dok su odrastali, na moju nesreću. To mi je velika žalost, ali takav je bio sticaj okolnosti - a onda se osvrnuo na njihov odnos prema njegovom pozivu:

Ata Images

 

- Mislim da oni ni ne znaju da sam glumac. Nisam ih vaspitavao po sistemu “idemo da podržimo tatu”. Tek sada, kada su malo ostarili, traže mi neki put karte za premijere. 

 

 

Komentari (0)

Loading