Celebrity News

Malo posle udaje za Gudelja: Anastasija i Veljko Ražnatović se posvađali kao nikad pre, pale i pretnje (FOTO)

Svađa Anastasije i Veljka Ražnatovića se dogodila pred svima

Malo posle udaje za Gudelja: Anastasija i Veljko Ražnatović se posvađali kao nikad pre, pale i pretnje (FOTO)

Svako ko je dobro upoznat sa životom Svetlane Cece Ražnatović upućen je u to kakvu ljubav i poštovanje njeni naslednici gaje jedno prema drugome. Estradna umetnica je u svojim izlaganjima za javnost često umela da napomene da se njen prvenac vrlo zaštitnički ophodi prema mlađoj sestri, ali da vrlo često, namerno ume i da je razljuti što onda dovodi do sukoba, koji ne traje dugo. Svađa Anastasije i Veljka Ražnatovića u detinjstvu bila je normalna stvar, nekolik puta u toku dana umeli su da se posvađaju i pomire, danas već kada su oboje odrasli i u braku to se gotovo i ne događa.

Instagram

 

Naprotiv, mlada pevačica i bokser jedno su drugome velika podrška, oslonac i rame za plakanje. 

Pročitajte: Luksuzna vila na obali mora- Evo gde se useljavaju Anastasija i Gudelj, Cecina ćerka pokazala da baš ima ukusa da odabere

Poznaju svaki mig, očekivanja, reakcije, samim tim najbolje jedno drugo umeju da umire i oraspolože.

Potreba za Veljkovom blizinom jedna je od stavki zbog kojih je muzička zvezda u usponu odlučila da svega nekoliko dana od venčanja sa Nemanjom Gudeljem doputuje u Beograd.

Instagram

 

Nastoji Anastasija da provede što više vremena sa bratom i njegovim sinovima Željkom i Krstanom koji su svakim danom sve slađi i zanimljiviji.

Instagram

 

Kada je u Beogradu ona voli i da obiđe prijatelje, ali i da se uz kaficu se ispriča sa mamom, tetkom i snajom, sa kojima pored ozbiljnih, životnih deli najpre beauty savete.

Pročitajte: Verujete li da Veljko i Bogdana OVO imaju u svojoj kući? Svi su zanemeli kada su videli prizor iz Titela (FOTO)

Izuzetno Anastasija brine o svojoj lepoti. Budući da je bila trudna, trenutno je na dijeti, a ako je suditi po šaljivom snimku osvanulom na Veljkovom profilu redovno i trenira i to jogu.

Cecin naslednik snimanje telefonom pokušao je da isprovocira sestru i zbuni je u vežbanju a kada mu to nije pošlo za rukom gurnuo ju je što je usledilo padom i Anastasijinom pokušaju da brata dohvati i udari.

Instagram

 

Simpatična svađa Anastasije i Veljka Ražnatovića svima je izmamila smeh na lice, što je još jednom potvrdilo bliskost sestre i brata.

Instagram

 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading