Lifestyle

Verujete li da Veljko i Bogdana OVO imaju u svojoj kući? Svi su zanemeli kada su videli prizor iz Titela (FOTO)

Dom Veljka i Bogdane Ražnatović već neko vreme je u Titelu

Verujete li da Veljko i Bogdana OVO imaju u svojoj kući? Svi su zanemeli kada su videli prizor iz Titela (FOTO)

Otkako se oženio i ostvario u ulozi oca, Cecin naslednik, prvenstveno zarad mira i zdravog odrastanja svojih sinova Željka i malenog Krstana odlučio je da napusti život u gradui sa svojom porodicom i preseli se u prirodno okruženje, te je sada dom Veljka i Bogdane Ražnatović u Titelu.

Bogdanini roditelji tamo poseduju imanje, imaju veliku porodičnu kuću, a jednu je Veljko dobio od tasta i tašte u miraz, u kojoj je poželeo da nastavi život sa svojom porodicom.

Instagram

 

 

Daleko od gradske gužve, dom Veljka i Bogdane Ražnatović prava je oaza mira, a oni su je skrojili baš po njihovoj meri, u potpunosti sredili i renovirali.

Pročitajte: Spolja izgleda kao vila od milion dolara, a unutra...Veljko otvorio vrata svog doma u Titelu, svi zanemeli (FOTO)

Stvorili su oni za sebe i svoje naslednike kutak iz snova, u velikom dvorištu našao se i prostrani bazen, a tu je i letnjikovac gde porodica uživa, posebno u letnjim danima.

Sada je dom Veljka i Bogdane Ražnatović bogatiji za još jednu stavku, a reč je o moderno opremljenoj teretani sa više od 10 sprava, i to na otvorenom.

Instagram

 

Instagram

 

 

Deo na kojem se nalaze sprave za vežbanje, popločan je kockama, odnosno gumenom podlogom kako bi mu bilo što lakše za treniranje, a putem Instagrama pokazao je i kako naporno vežba.

Instagram

 

Instagram

 

 

Budući da se profesionalno bavi boksom, ne treba da čudi što se mladi Ražnatović odlučio na ovaj potez, pa će sada na čistom vazduhu moći da se posveti sebi i svojoj formi, a budući da i Bogdana voli da mu se pridruži u treninzima, ne sumnjamo da je podržala ideju svog muža.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading