Celebrity News

Majka Slobode i Dragane Mićalović je bila udata za slavnog glumca, njenoj lepoti divila se cela Jugoslavija: Ovo je Milica Mićalović (FOTO)

Sloboda i Dragana Mićalović rastužile sve

Majka Slobode i Dragane Mićalović je bila udata za slavnog glumca, njenoj lepoti divila se cela Jugoslavija: Ovo je Milica Mićalović (FOTO)

Sloboda i Dragana Mićalović važe za najlepše i najuspešnije glumice sa naše javne scene, a njihov otac čijim su i stopama krenule, danas bi zasigurno bio ponosan na svoje naslednice.

Cenjeni filmski i pozorišni glumac Dragan Mićalović koji je nažalost preminuo pre šest godina, iza sebe je ostavio neutešnu suprugu i tri ćerke koje se sa njegovim odlaskom i danas teško mire, a uspomene na oca one često evociraju na društvenim mrežama..

Boško Karanović

 

 

I danas je to bio slučaj kada su Sloboda i Dragana Mićalović pratioce pustile da zavire u porodični album podelivši predivnu fotografiju sa venčanja svojih roditelja.

Pročitajte: Da je naš tata živ da ovo vidi... Sloboda Mićalović objavila NAJLEPŠE VESTI o sestri Dragani, svi čestitaju (FOTO)

- Te godine, ovog datuma... Ona je zauvek tvoja... Ti si zauvek njen... - identični post praćen nostalgičnom muzikom i crno-belom fotografijom dovoljan je bio da razmekša svima srca.

Instagram

 

 

Jasno je koliko je tuge u sebi nose ove lepotice koje teške trenutke uspevaju da prebrode zajedno i koje iz svega uspevaju da izađu jače i sa osmehom, a nežne reči upućene od strane brojnih pratioca bile su melem na ranu koja nikako da zaceli.

Instagram

 

Majka je glumicama i danas najveća podrška.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading