Moda

Haljinu Dragane Mićalović sa crvenog tepiha u Vrnjačkoj banji morate odmah da imate: Evo gde je možete kupiti za 2990 dinara (FOTO)

Izgled Dragane Mićalović oduševio

Haljinu Dragane Mićalović sa crvenog tepiha u Vrnjačkoj banji morate odmah da imate: Evo gde je možete kupiti za 2990 dinara (FOTO)

Izgled Dragane Mićalović nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Vrnjačka Banja ovih dana biće epicentar zbivanja jer je u toku 47. Festival filmskog scenarija pod nazivom “Nema odustanja” koji svake godine okupi mnoga poznata lica naše glumačke scene.

Pročitajte: Cipele Dragane Mićalović su najisplativija investicija - mogu da se nose UZ SVE! Ovaj komad morate imati (FOTO)

Sinoć je na Letnjoj pozornici premijerno prikazan film „Ko živ ko mrtav“ reditelja Radeta Ćosića, a na crvenom tepihu se pojavila i publici poklonila ekipa ove akcione komedije, u kojoj između ostalih igra i najmlađa sestra Mićalović.

 

Ata Images

 

 

Izgled Dragane Mićalović u najmanju ruku oduševio je, kako prisutne koji nisu sa nje mogli da odvoje pogled, tako i korisnika društvenih mreža koji su, videvši pažljivo odabrani stajling lepe glumice, ostali bez daha.

 

Ata Images

 

 

Plenila je Gaga predivnom energijom, prepoznatljiv osmeh nije skidala sa lica, te je jasno koliko se lepo oseća u svojoj koži, a da izgleda poput holivudske dive, znatno je doprinela haljina u limun žutoj nijansi.

 

Ata Images

 

 

Osim efektne boje, model haljine koju je glumica odabrala savršeno je istakao njenu izvajanu figuru, ali i naglasio atribute.

 

Ata Images

 

 

Vrtoglavi šlic otkrio je njene vitke noge na koje je obula zlatne sandale sa kaiševima, a tu je bio i nešto dublji dekolte kojim je mamila uzdahe.

 

Ata Images

 

 

Dugački rukavi koji su se blago širili učinili su da izgleda senzualno, a uz sve je uklopila malu belu torbicu koja se odlično uklopila uz ovaj stajling.

 

Ata Images

 

 

Visoka punđa sa nekoliko puštenih pramenova, efektni nakit, a ponajviše intenzivno preplanuli ten učinili su  izgled Dragane Mićalović još atraktivnijim, te je suvišno reći da je ona sinoć bila zvezda crvenog tepiha. 

Mi smo za vas pronašli sličnu haljinu u Zari za 2990 dinara: 

 

Zara

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading