Celebrity News

Ovo je dan kada je Ceca upoznala svoju najveću LJUBAV posle pokojnog muža: Pogledajte zajedničke fotografije, njen osmeh govori sve

Bivši dečko Cece Ražnatović bio joj je najveća ljubav posle pokojnog muža

Ovo je dan kada je Ceca upoznala svoju najveću LJUBAV posle pokojnog muža: Pogledajte zajedničke fotografije, njen osmeh govori sve

Ata Images

Prvi put nakon smrti supruga pisalo se o Cecinoj novoj romansi davne 2007. godine. Tada je, sad već bivši dečko Cece Ražnatović ušao u njen život, i iako romansu nikada nije potvrdila, šuškalo se da je upravo on bio njena najveća ljubav posle čoveka kom je rodila dvoje dece.

Naime, pisalo se tada da je Ceca u vezi sa Andrejem Kulundžićem, voditeljem i autorom emisije Top Speed, čiji je gost i bila, kada su se njih dvoje i upoznali. Da ju je Andrej osvojio mediji su počeli da pišu, kada su ih paparaci uhvatili na ljubljanskom aerodromu neposredno pred njen koncert u Celju.

Twitter

 

Da je bivši dečko Cece Ražnatović u njoj probudio emocije svedoči i činjenica da je u to vreme, prvi put od kada je ostala udovica Ceca priznala da je zaljubljena, ne imenujući u koga.

Pročitajte: Oženio se Cecin bivši dečko - Pustio stomak, sad je drugi čovek, a tek da vidite ko je mlada! Pogledajte slike sa venčanja

Cecin sin Veljko, koji je tada bio mali, izlanuo se u jednoj TV emisiji rekavši da je upoznao Andreja.

Arhiva Hello!

 

 

Već 2008. godie u martu, ljubavi je došao kraj. I dok su mnogi pisali o poslovnim obavezama, koje su stale na put sreći, neki su tvrdili i da se Andrej vratio bivšoj ženi Marini.

Kulundžić se u međuvremenu ponovo oženio, a Ceca ga više nikad nije spomenula, pa je tako ubrzo i nestao iz fokusa javnosti. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading